FeyenoordLazio

Stadion Feijenoord

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Atlético Madrid

Atlético Madrid

6

4|2|0

17|6

11

14

2

Lazio

Lazio

6

3|1|2

7|7

0

10

3

Feyenoord

Feyenoord

6

2|0|4

9|10

-1

6

4

Celtic

Celtic

6

1|1|4

5|15

-10

4

Wedtips Feyenoord - Lazio

Woensdagavond (18:45) staat Feyenoord voor een belangrijke wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. De Rotterdamse topclub krijgt Lazio op bezoek. De kans is groot dat deze clubs onderling gaan uitmaken wie zich plaatst voor de volgende ronde van het miljoenenbal. Feyenoord kan zichzelf een enorme dienst bewijzen door de volle buit te pakken in de Kuip!

Feyenoord Recente resultaten

Feyenoord staat op de 3e plaats in Groep E met 3 punten uit 2 wedstrijden. De landskampioen won met 2-0 van Celtic en begon goed aan het Europese avontuur. In de vorige speelronde verspeelde Feyenoord tweemaal een voorsprong en verloor het met 3-2 bij Atlético Madrid.

Speel Slimmer wedtips

Lazio Recente resultaten

Lazio staat op de 2e plaats in Groep E met 4 punten uit 2 wedstrijden. De Italiaanse club speelde met 1-1 gelijk tegen Atlético Madrid, maar wist vervolgens wel met 1-2 te winnen bij Celtic. Lazio kan bij winst in Rotterdam een reuzestap zetten richting de knock-outfase van de UEFA Champions League.

Feyenoord - Lazio Head to head

Feyenoord en Lazio stonden in 2022 ook al tegenover elkaar in de UEFA Europa League. De veelbesproken duels zijn menig voetballiefhebber niet ontgaan. In Rotterdam won Feyenoord met 1-0 van de Italiaanse opponent. In Rome won de thuisploeg met 4-2!

Feyenoord - Lazio Reguliere speeltijd

Feyenoord won maar liefst 8 van de laatste 10 wedstrijden. De Rotterdamse club ging alleen met 3-2 onderuit bij Atlético Madrid. Feyenoord wist 4 van de laatste 5 wedstrijden te winnen. Afgelopen weekend was Feyenoord nog met 4-0 te sterk voor Vitesse. Lazio won ook 4 van de laatste 5 wedstrijden. De Italiaanse club heeft na een mindere periode de weg omhoog ingeslagen. Vorig weekend won Lazio met 0-2 bij Sassuolo in de Serie A.

Feyenoord - Lazio Meer/minder doelpunten

In 4 van de laatste 5 wedstrijden van Feyenoord werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. De Rotterdammers scoorde in de laatste 5 thuisduels maar liefst 21 doelpunten! In 2 van de laatste 5 wedstrijden van Lazio werden er 3 of meer goals genoteerd. In 4 van de laatste 5 wedstrijden kwam Lazio minstens tweemaal tot scoren.

Feyenoord - Lazio Beide teams scoren

In 2 van de laatste 5 wedstrijden van Feyenoord kwamen beide teams tot scoren. Dat gebeurde ook in 2 van de laatste 5 duels van de bezoekende ploeg.

Feyenoord Belangrijke spelers

De belangrijkste spelers in de selectie van Feyenoord zijn David Hancko, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Quinten Timber, Igor Paixao en Yankuba Minteh. Topscorer Santiago Gimenez moest afgelopen weekend na een tik op zijn enkel gewisseld worden, maar lijkt volgens de trainer gewoon 100% fit voor deze wedstrijd.

Lazio Belangrijke spelers

Enkele belangrijke spelers aan de kant van Lazio zijn Daichi Kamada, Danilo Cataldi, Luis Alberto, Matias Vecino, Matteo Guendouzi, Mattia Zaccagni, Ciro Immobile, Felipe Anderson en Pedro.

Feyenoord - Lazio Topscorers

Het is een geweldig seizoen voor Santiago Gimenez, die dit seizoen al 13 doelpunten op zijn naam heeft staan voor Feyenoord. Dit wordt echter zijn debuut in de Champions League, nadat hij in de eerste 2 wedstrijden een schorsing uitzat. Geen enkele speler aan beide kanten scoorde meer dan 1 doelpunt in de voorgaande CL-groepsfasewedstrijden.

Voorspelling Feyenoord - Lazio

Feyenoord - Lazio Opstellingen

Feyenoord selectie: Justin Bijlow, Kostas Lamprou, Mikki van Sas, Timon Wellenreuther, David Hancko, Lutsharel Geertruida, Marcos Lopez, Quilindschy Hartman, Antoni Milambo, Bart Nieuwkoop, Calvin Stengs, Gernot Trauner, Gjivai Zechiel, Javairo Dilrosun, Luka Ivanusec, Mats Wieffer, Quinten Timber, Ramiz Zerrouki, Thomas Beelen, Thomas van den Belt, Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda, Igor Paixao, Leo Sauer, Ondrej Lingr, Santiago Gimenez, Yankuba Minteh.

Lazio selectie: Christos Mandas, Ivan Provedel, Luigi Sepe, Adam Marusic, Alessio Romagnoli, Dimitrije Kamenovic, Elseid Hysaj, Luca Pellegrini, Mario Gila, Nicolo Casale, Patric, Andre Anderson, Daichi Kamada, Danilo Cataldi, Luis Alberto, Manuel Lazzari, Matias Vecino, Matteo Guendouzi, Mattia Zaccagni, Nicolo Rovella, Sana Fernandes, Toma Basic, Ciro Immobile, Cristiano Lombardi, Diego Gonzalez, Felipe Anderson, Gustav Isaksen, Pedro, Valentin Castellanos.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

SUPER SPINNER

type

21 JACKPOT

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds