back arrow

SPORT

TENNIS

Search icon

Datum (nieuw - oud)

thumbnail

10 min leestijd

Roland Garros 2024: alles wat je moet weten

Roland Garros is - naast Wimbledon, de US en Australian Open - één van de vier Grand Slams in de tenniswereld. Roland Garros wordt gespeeld op gravel. In dit artikel zetten wij alle relevante informatie over dit tennistoernooi in Parijs op een rijtje. Van het speelschema, waar je Roland Garros live kunt volgen, tot het prijzengeld en de prestaties van de afgelopen jaren van onze landgenoot Tallon Griekspoor.

10 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Prijzengeld Wimbledon

Het totale prijzengeld van Wimbledon bedraagt 44,7 miljoen pond. Check de totale prijzenpot en de verdeling hiervan hier!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

5 tips voor live wedden op tennis

Voetbal is de populairste sport onder de trouwe wedders, daarna volgt al snel tennis. De tennissport is ongekend succesvol en dat heeft veel redenen. Allereerst zijn er vrijwel het hele jaar tenniswedstrijden te bewonderen, waarop dus ook ingezet kan worden bij de bookmaker. Jij kan al geruime tijd voor de start van de tenniswedstrijd een weddenschap plaatsen. Dat kan ook live, terwijl een wedstrijd al bezig is. Speciaal voor onze lezers hebben wij 5 tips voor live wedden op tennis op een rijtje gezet!

5 min leestijd