back arrow

SPORT

TENNIS

Search icon

Datum (nieuw - oud)

Prijzengeld US Open

5 min leestijd

Prijzengeld US Open 2024

Het totale prijzengeld voor US Open, dat van 26 augustus tot 8 september 2024 in New York plaatsvindt, bedraagt 65 miljoen dollar. Dit komt neer op ruim 60 miljoen euro. In dit artikel lees je naast het prijzengeld US Open 2024 onder andere de favorieten en de eerdere winnaars van US Open.

5 min leestijd

Libéma Open 2024

6 min leestijd

Libéma Open 2024: alles wat je moet weten

Libéma Open, het enige internationale grastoernooi van Nederland. Dit ATP-toernooi valt in de categorie ATP Tour 250. Het tennistoernooi van Rosmalen vindt plaats van 8 t/m 16 juni 2024. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Libéma Open, van het prijzengeld tot de deelnemers en de finale tot de eerdere prestaties op Libéma Open van Tallon Griekspoor.

6 min leestijd

thumbnail

10 min leestijd

Roland Garros 2024: alles wat je moet weten

Roland Garros is - naast Wimbledon, de US en Australian Open - één van de vier Grand Slams in de tenniswereld. Roland Garros wordt gespeeld op gravel. In dit artikel zetten wij alle relevante informatie over dit tennistoernooi in Parijs op een rijtje. Van het speelschema, waar je Roland Garros live kunt volgen, tot het prijzengeld en de prestaties van de afgelopen jaren van onze landgenoot Tallon Griekspoor.

10 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Prijzengeld Wimbledon

Het totale prijzengeld van Wimbledon bedraagt 50 miljoen pond, omgerekend bijna €60.000.000. Een stijging van 11,9% ten opzichte van vorig jaar. Check de totale prijzenpot en de verdeling hiervan hier!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

5 tips voor live wedden op tennis

Voetbal is de populairste sport onder de trouwe wedders, daarna volgt al snel tennis. De tennissport is ongekend succesvol en dat heeft veel redenen. Allereerst zijn er vrijwel het hele jaar tenniswedstrijden te bewonderen, waarop dus ook ingezet kan worden bij de bookmaker. Jij kan al geruime tijd voor de start van de tenniswedstrijd een weddenschap plaatsen. Dat kan ook live, terwijl een wedstrijd al bezig is. Speciaal voor onze lezers hebben wij 5 tips voor live wedden op tennis op een rijtje gezet!

5 min leestijd