Selecties EK 2024

Overzicht van alle selecties EK 2024 voetbal

Alle selecties van de deelnemers van het EK 2024 op een rijtje per poule. Alle definitieve selecties moeten uit minimaal 23 spelers bestaan, met een maximum van 26 spelers.

Samenstelling van de EK selecties

Wie gaan er mee? Wie blijven er thuis of mogen op vakantie? Alle selecties van de deelnemende landen van het EK 2024 vind je op BetCity. Hieronder lees je wie er wel en niet mee gaan naar Duitsland. Alle definitieve selecties moeten uit minimaal 23 spelers bestaan, met een maximum van 26 spelers. Dankzij Ronald Koeman mogen er maximaal 26 spelers mee. De bondscoach van Nederland pleitte hiervoor in verband met de overvolle voetbalagenda. Iedere selectie moet minimaal 3 keepers bevatten.

Wanneer EK-selectie bekend?

De uiterlijke datum dat de selecties ingediend moeten worden is 7 juni. Mocht een speler ná die datum nog zwaar geblesseerd raken of ziek worden, mag er voor de eerste groepswedstrijd nog vervanging worden gezocht. Wel dient hier toestemming van de UEFA voor te zijn. Voor keepers geldt dan weer een uitzondering: daar mag tot het tweede duel nog een vervanger voor worden opgeroepen.

Wedden op het EK 2024

Je hebt doorgewinterde gokkers, sportfanaten die gokken omdat ze het beter denken te weten en sportliefhebbers die grote sportevenementen aangrijpen voor een mooie bet. In welke categorie je ook valt, het EK 2024 is hét toernooi voor één of meerdere weddenschappen.