back arrow

CASINO

Game of the Week: Seven Seven Pots and Pearls

Laatste update 21-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week richten we de schijnwerpers op Seven Seven Pots and Pearls van provider Swintt!

Klassiek gevoel in modern jasje

Seven Seven Pots and Pearls is zo'n slot die niet teveel uitleg nodig heeft. En lekkere klassieke slot die in een modern jasje is gestoken. Op zoek naar winlijnen met stukken fruit, wilde en scatters kun je ook een speciale bonusgame triggeren. Door de parels te verzamelen kun je zelfs een hele dikke jackpot incasseren.

Diamanten en parels

Zoals gezegd kun je bij deze slot twee verschillende bonusgames triggeren. De eerste krijg je op de 'traditionele' manier, door drie scatters te verzamelen. Deze verschijnen alleen in de reels 1, 3 en 5 en kunnen maximaal 1x per reel getoond worden. Als het je lukt om drie scatter te vinden, dan ontvang je een mystery bonus. Je kiest uit de diamanten en ontvangt de prijs die hier onder schuilt. Deze prijzen kunnen zijn 30x, 60x en 100x de inzet van de speler. Wanneer je 6 of meer parels ziet, speel je de andere bonusgame vrij. Hierbij ontvang je 3 re-spins en ben je op zoek naar nog meer parels. Elke parel heeft een geldbedrag of zelfs een jackpot. Als je een parel verzamelt, worden de re-spins teruggezet naar 3. Als je 3 spins niets ontvangt, is de bonus afgelopen en worden alle bedragen verzameld.

Seven Seven Pots and Pearls

  • RTP: 95,37%
  • Reels: 5
  • Winlijnen: 50
  • Manier van winnen: Winlijnen
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Re-spin feature
  • Jackpot: Ja
  • Max win: 1.080x

Gratis Seven Seven Pots and Pearls spelen

Liefhebbers van gokkasten krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Seven Seven Pots and Pearls gokkast van Swintt. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. Je kan altijd later nog met echt geld meespelen op de ‘Game of the Week’. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!