back arrow

CASINO

Game of the Week: Big Bass Christmas Bash

Laatste update 19-12-2023

5 min leestijd

promotional image

We draaien deze week warm voor Kerstmis. Het volgende spel is dan ook onze Game of the Week: Big Bass Christmas Bash. Dit spel komt uit de hoge hoed van Pragmatic Play.

Hoe werkt de Big Bass Christmas Bash gokkast?

Gelegen in de ijskoude diepte van een met sneeuw bedekt meer, kunnen spelers winnende combinaties van symbolen binnenhalen, waaronder sneeuwploegen, libellen en tackleboxen over 10 winlijnen op een klassiek 5×3 raster. Als een draai 3 of meer Scatters op de rollen laat landen, wordt een bonusronde voor gratis spins geactiveerd, die wordt toegekend bij minimaal 10 gratis spellen.
Als er slechts 2 Scatters tijdens een draai landen en ruimte hebben om één positie naar beneden te duwen, worden ze op de rollen vergrendeld voor een re-spin waarbij mogelijk een derde Scatter kan verschijnen.
Voordat de gratis spins beginnen, zijn er kansen om de bonusronde aan te passen met 5 verschillende modifiers, het toekennen van meer vis, meer vissers, meer dynamiet, 2 extra gratis spellen of het starten van de ronde op het tweede niveau.

Big Bass Christmas Bass

  • RTP: 94,60%
  • Reels: 5
  • Winlijnen: 3
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Ja
  • Jackpot: Nee
  • Maximale uitbetaling: 5.000x

Gratis Big Bass Christmas Bash

Liefhebbers van gokkasten krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Big Bass Christmas Bash gokkast van Pragmatic Play. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. Je kan altijd later nog met echt geld meespelen op de ‘Game of the Week’. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!