back arrow

WEDTIPS

ZwedenServië

Opstelling Zweden - Servië

In de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland deze zomer, treffen Zweden en Servië elkaar. Dit gebeurt in een vriendschappelijke confrontatie in de Friends Arena. Servië hoopt te verrassen op het EK, terwijl Zweden zich teleurstellend niet wist te plaatsen voor het eindtoernooi. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Zweden - Servië.

Wedtip Zweden - Servië

Zweden Recente resultaten

Zweden's laatste wedstrijd op 5 juni 2024 was een nipte 2-1 nederlaag tegen Denemarken in een andere oefenwedstrijd. Ondanks een redelijk gelijkopgaande wedstrijd, kon Zweden een laat doelpunt van Denemarken's Christian Eriksen niet voorkomen. Alexander Isak had eerder Pierre-Emile Højbjerg's vroege openingstreffer geneutraliseerd.

Voorafgaand daaraan won Zweden thuis met 1-0 van Albanië, waarmee ze hun thuisvorm lieten zien. Deze overwinning kwam echter na een zware 5-2 uitnederlaag tegen Portugal, wat enige inconsistentie in hun recente prestaties toont.

Servië Recente resultaten

Op 4 juni 2024 leed Servië een nipte 2-1 nederlaag tegen Oostenrijk in een oefenduel buitenshuis. Ondanks de nederlaag wist Servië wel het net te vinden, met een goal van Strahinja Pavlovic.

Hun wedstrijden daarvoor waren een nipte 0-1 overwinning op Cyprus en een verpletterende 4-0 nederlaag tegen Rusland. Beide wedstrijden waren vriendschappelijke ontmoetingen. Servië's inconsistentie buitenshuis is een punt van zorg voor de komende wedstrijd.

Zweden - Servië Head to Head

Op 24 september 2022 pakte Servië de punten tegen Zweden met een overtuigende 4-1 overwinning in de UEFA Nations League. In hun laatste 10 ontmoetingen heeft Servië de overhand gehad met 3 overwinningen tegenover 1 van Zweden, zonder wedstrijden die in een gelijkspel eindigden.

Zweden - Servië Doelpunten

De laatste H2H-ontmoetingen zagen een gemiddelde van 3.25 doelpunten per wedstrijd. Dit suggereert een neiging naar wedstrijden met aardig wat doelpunten. Gezien Zweden's aanvallende vorm thuis en Servië's defensieve problemen in uitwedstrijden, lijkt "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.77 waarde te bieden. "Minder dan 3.5 doelpunten" op 1.35 kan aantrekkelijk zijn voor degenen die een terughoudende wedstrijd verwachten.

BTS wedden is extra interessant gezien de geschiedenis van beide teams om het net te vinden in H2H-duels. Met Zweden dat thuis consistent scoort en Servië's neiging om goals tegen te krijgen, lijkt "BTS: Ja" op 1.60 een waarschijnlijk scenario. Echter, wedders die voorzichtig zijn met Zweden's recente H2H-record tegen Servië, kunnen neigen naar "BTS: Nee" op 2.23. Ze anticiperen dat minimaal 1 team niet zal scoren.

Zweden - Servië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Zweden: Robin Olsen, Emil Krafth, Isak Hien, Victor Lindelöf, Jens-Lys Cajuste, Anton Saletros, Simon Olsson, Niclas Eliasson, Dejan Kulusevski, Anthony Elanga, Alexander Isak.

Vermoedelijke opstelling Servië: Vanja Milinkovic-Savic, Uros Spajic, Nemanja Gudelj, Milos Veljkovic, Strahinja Pavlovic, Nemanja Maksimović, Sergej Milinkovic-Savic, Andrija Zivkovic, Dušan Tadić, Mijat Gacinovic, Dušan Vlahović.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Zweden - Servië Topscorers

Gustaf Nilsson leidt de aanval van de thuisploeg in vriendschappelijke duels met 2 goals. Sebastian Nanasi, Alexander Isak, Anthony Elanga, en Viktor Gyökeres hebben elk een goal bijgedragen aan het totaal.

Voor de bezoekers zijn de goals in oefenduels gekomen van Sergej Milinkovic-Savic en Strahinja Pavlovic. Beiden vonden eenmaal het net. Hun aanvallende kracht zal echter ook moeten komen van Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović en Dušan Vlahović.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.64

Nee

2.14

Reguliere speeltijd

Zweden

2.30

Servië

3.20

Gelijk

3.40

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

5.80

Minder dan 4.5

1.10

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Di, 25 jun, 00:30

Ecuador

Ecuador

Bolivia

Bolivia

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!