back arrow

WEDTIPS

Vojvodina Novi SadAPOEL

Karadjordje Stadium

Wedtips Vojvodina - APOEL Nicosia

Vojvodina speelt op de donderdagavond (20:00 uur) een spannende thuiswedstrijd tegen APOEL Nicosia. Vorige week stonden de ploegen ook al tegenover elkaar. De Cypriotische voetbalclub won met 2-1, maar is nog alles behalve zeker van de volgende kwalificatieronde in de UEFA Conference League. Beide teams kregen kansen op meer doelpunten, waardoor nu nog alles mogelijk is. Vojvodina geniet het thuisvoordeel en dat kan nog wel eens een verschil gaan maken.

Vojvodina mocht niet klagen na het eerste duel tegen APOEL Nicosia. De Servische voetbalclub noteerde 41% balbezit en kwam tot vier schoten op doel. Dankzij een treffer van Zukic is het verschil minimaal in de return. Vojvodina presteert doorgaans goed in thuiswedstrijden en kan het APOEL bijzonder moeilijk gaan maken.

APOEL Nicosia wist het overwicht in de thuiswedstrijd om te zetten in een minimale overwinning (2-1). De club uit Cyprus had 59% balbezit en kwam tot 15 doelpogingen. De ploeg schoot maar liefst negen keer op doel, wat uiteindelijk slechts in twee doelpunten resulteerden. APOEL Nicosia heeft in de afgelopen maanden bewezen goed voor de dag te komen in uitwedstrijden.

Speel Slimmer wedtips

Vojvodina - APOEL Nicosia Voorbeschouwing

Vorm van Vojvodina

Vojvodina won slechts één van de laatste vijf wedstrijden. Er werd enkel met 1-2 gewonnen bij Mura in een oefenduel. Afgelopen weekend speelde Vojvodina haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Vojvodina kreeg een flink pak slaag en verloor met 5-0 bij Rode Ster Belgrado. Echter verloor de club maar één van de laatste 10 thuiswedstrijden. Vojvodina speelde in vier van de laatste vijf thuisduels gelijk.

Vorm van APOEL Nicosia

APOEL Nicosia verloor slechts één van de laatste zeven wedstrijden. De voetbalclub won vier van de zeven duels. APOEL Nicosia is zeer moeilijk te verslaan en speelde vijf van de laatste zeven uitwedstrijden gelijk. In de laatste twee uitduels wist APOEL Nicosia de nul te houden.

Doelpunten

Vojvodina kwam in drie van de laatste vijf wedstrijden tot scoren. In totaal noteerde de ploeg slechts vier doelpunten in de afgelopen vijf duels. APOEL Nicosia kwam in negen van de laatste 10 wedstrijden tot scoren. Daarnaast scoorde de ploeg in acht van de laatste 10 uitwedstrijden.

Vojvodina - APOEL Nicosia opstellingen

Vojvodina - APOEL Nicosia Topscorers

Vojvodina - APOEL Nicosia Wedtips

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!