back arrow

WEDTIPS

ToulouseBenfica

Stadium de Toulouse

Standen
Groep E
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Liverpool

Liverpool

6

4|0|2

17|7

10

12

2

Toulouse

Toulouse

6

3|2|1

8|9

-1

11

3

Union Saint-Gilloise

Union Saint-Gilloise

6

2|2|2

5|8

-3

8

4

LASK Linz

LASK Linz

6

1|0|5

6|12

-6

3

Opstelling Toulouse - Benfica

Toulouse staat aan de vooravond van een spannende Europese uitdaging als zij Benfica verwelkomen. De confrontatie, onderdeel van de achtste finale van de UEFA Europa League, zal plaatsvinden op donderdag 22 februari en vangt aan om 18:45 uur.

In de heenwedstrijd in Portugal, pakte Benfica een nipte 2-1 overwinning door 2 penalty's van Angel Di Maria, maar daardoor ligt dit tweeluik in de tussenronde van de UEFA Europa League nog helemaal open. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Toulouse - Benfica.

Voorspelling Toulouse - Benfica

Toulouse Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 18 februari 2024, stond Toulouse tegenover Monaco in een duel buitenshuis in de Ligue 1. Ze pakten een verrassende 1-2 overwinning. De wedstrijd zag Toulouse herstellen van hun eerdere uitdagingen en hierdoor werden de degradatiezorgen wat minder. 

Kijkend naar de andere recente wedstrijden, was de vorm van Toulouse niet zo goed. Op 15 februari leden ze een nipte 2-1 nederlaag tegen Benfica in de UEFA Europa League. Dit ondanks een dappere inspanning en een doelpunt van Mikkel Desler. Daarvoor, op 11 februari, speelde Toulouse thuis tegen Nantes in een Ligue 1 confrontatie. Die wedstrijd eindigde in een 1-2 nederlaag op hun eigen grond. Het late doelpunt van Nederlander Thijs Dallinga was niet genoeg om een punt te redden.

Benfica Recente resultaten

Benfica's laatste wedstrijd op 18 februari 2024 resulteerde in een klinkende 6-1 overwinning op Vizela in de Liga. De wedstrijd op eigen veld verliep zoals voorspeld door bookmakers. Benfica's aanvallende kracht was uitmuntend in de eerste helft, waarna de ploeg wat gas terugnam. De uitslag weerspiegelde hun dominantie gedurende de wedstrijd.

Voor die tijd stond Benfica tegenover Toulouse thuis in de UEFA Europa League op 15 februari. Ze behaalden een 2-1 overwinning dankzij 2 strafschoppen van Angel Di Maria, inclusief een cruciaal doelpunt in blessuretijd. Hun vorige uitwedstrijd in la Liga op 11 februari eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen Vitoria de Guimaraes. Dit resultaat bleef onder de verwachtingen voor de topclub uit Lissabon.

Toulouse - Benfica Head to Head

De vorige confrontatie tussen Toulouse en Benfica vond plaats op 15 februari 2024. Benfica pakte een nipte 2-1 overwinning in de UEFA Europa League. Dat was de tweede keer dat de ploegen elkaar tegenkwamen na een verdwaalde oefenwedstrijd in 2011, die ook werd gewonnen door de Portugezen. 

Toulouse heeft ondanks de kleine nederlaag nog alle kans om zich voor de achtste finales te plaatsen, al zijn de bezoekers de duidelijke favorieten. 

Toulouse - Benfica Doelpunten

Benfica's recente vorm suggereert een sterke aanwezigheid in de aanval. Ze weten consequent het net te vinden. De laatste vijf wedstrijden van Toulouse zijn wisselvallig geweest, met 2 overwinningen en 3 nederlagen. Dit wijst op variabiliteit in hun defensieve soliditeit. De odds reflecteren dit, met "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.74. Dit wijst op een lichte verwachting van een wedstrijd met doelpunten. Echter, gezien de fluctuerende prestaties van Toulouse thuis en Benfica's uitrecord, zou "minder dan 2.5 doelpunten" op 2.10 wedders kunnen aantrekken. Dit vooral als Toulouse erin slaagt om georganiseerd te verdedigen voor hun eigen fans.

Toulouse - Benfica Beide teams scoren

In de UEFA Europa League clash tussen Toulouse en Benfica biedt de BTS-markt intrigerende opties. De odds voor "BTS: Ja" staan op 1.67. Dit wijst op een redelijke waarschijnlijkheid dat beide teams het net zullen vinden. Gezien de recente vorm, met doelpunten van beide kanten in 7 van de laatste 9 wedstrijden van Benfica, en ook Toulouse's laatste 3 wedstrijden met doelpunten van beide teams, lijkt "BTS: Ja" een waarschijnlijke uitkomst. Aan de andere kant staat "BTS: Nee" op 2.14, voor het geval Benfica het achterin helemaal dicht gooit.

Toulouse - Benfica Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Toulouse: Restes; Desler, Costa, Nicolaisen, Diarra; Spierings, Sierro, Gboho; Donnum, Suazo, Dallinga

Vermoedelijke opstelling Benfica:

Toulouse - Benfica Topscorers

Terwijl de thuisploeg zich opmaakt voor de aanstaande clash, is hun aanvallende kracht aanzienlijk met Thijs Dallinga. Hij heeft dit seizoen 4 keer het net gevonden in dit toernooi. Gabriel Suazo heeft bijgedragen vanuit de achterhoede met 2 doelpunten. Mikkel Desler, Aron Dønnum, en Frank Magri hebben elk een doelpunt achter hun naam staan.

Angel Di Maria scoorde de enige 2 doelpunten van Benfica in dit toernooi, door in de heenwedstrijd 2 strafschoppen te benutten. Verder hoopt de ploeg op Rafa Silva, Arthur Cabral en oud-Ajacied David Neres voor goals. 

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.57

Nee

2.33

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.85

Benfica

1.97

Toulouse

3.85

totaal aantal doelpunten

Minder dan 0.5

15.00

Meer dan 0.5

1.01

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!