back arrow

WEDTIPS

SpanjeNoord-Ierland

Opstelling Spanje - Noord-Ierland

In de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland bereiden Spanje en Noord-Ierland zich voor met een oefenduel in het Estadi Mallorca Son Moix op Mallorca. Deze wedstrijd belooft een interessante krachtmeting te worden tussen één van de favorieten voor winst van het EK, en Noord-Ierland dat zich niet wist te plaatsen.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Spanje - Noord-Ierland.

Wedtip Spanje - Noord-Ierland

Spanje Recente resultaten

In hun meest recente wedstrijd op 5 juni 2024, pakte Spanje een klinkende 5-0 overwinning op Andorra. Mikel Oyarzabal scoorde een hattrick in deze wedstrijd. Spanje domineerde de wedstrijd moeiteloos, wat de verwachtingen van de bookmakers bevestigde.

Voorafgaand toonde de vorm van Spanje enige inconsistentie. Ze speelden met 3-3 gelijk tegen Brazilië op 26 maart en leden een teleurstellende 0-1 nederlaag tegen Colombia op 22 maart. Beide wedstrijden waren vriendschappelijk, wat aangeeft dat Spanje hun spel moet verbeteren tegen grote tegenstanders.

Noord-Ierland Recente resultaten

Noord-Ierland gaat de komende wedstrijd in na een lovenswaardige 0-1 uitoverwinning op Schotland op 26 maart 2024. Deze overwinning, tegen de verwachtingen in, toonde hun vermogen om buitenshuis resultaten te behalen.

Daarvoor was de vorm van Noord-Ierland wisselvallig, met een 1-1 gelijkspel tegen Roemenië gevolgd door een 2-0 thuisoverwinning tegen Denemarken. Deze resultaten weerspiegelen een team dat weinig scoort, maar ook weinig weggeeft.

Spanje - Noord-Ierland Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 21 november 2007, won Spanje met 1-0 van Noord-Ierland in de EK-kwalificatie. Spanje was de dominante kracht in hun laatste 5 H2H-ontmoetingen, met 3 overwinningen, terwijl Noord-Ierland 1 overwinning behaalde en 1 wedstrijd in een gelijkspel eindigde.

Spanje - Noord-Ierland Doelpunten

Met het sterke thuisrecord van Spanje en de matige vorm van Noord-Ierland, neigt de meer/minder dan doelpunten markt naar goals. De odds staan op 1.35 voor meer dan 2.5 doelpunten. Gezien de aanvallende vorm van Spanje kunnen meer dan 3.5 doelpunten op 1.97 wedders aantrekken. Met de stugge verdediging van Noord-Ierland kan ook minder dan 3.5 doelpunten op 1.81 de juiste weddenschap zijn.

De BTS odds zijn vastgesteld op 2.40 voor 'Ja' en 1.52 voor 'Nee'. De sterke verdediging van Spanje en het gebrek aan scorend vermogen van Noord-Ierland buitenshuis suggereren dat "BTS: Nee" op 1.52 de veiligere weddenschap kan zijn.

Spanje - Noord-Ierland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Spanje: David Raya, Marcos Llorente, Daniel Vivian, Pau Cubarsi, Alejandro Grimaldo, Pedri, Aleix García, Alejandro Baena, Ferran Torres, Álvaro Morata, Ayoze Pérez.

Vermoedelijke opstelling Noord-Ierland: Bailey Peacock-Farrell, Daniel Ballard, Eoin Toal, Patrick McNair, Brodie Spencer, Trai Hume, Conor Bradley, Alistair McCann, Shea Charles, Jamie Reid, Isaac Price.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Spanje - Noord-Ierland Topscorers

Mikel Oyarzabal leidt de aanval van de thuisploeg in vriendschappelijke duels met 3 goals. Ondersteuning komt van Rodri, die 2 keer scoorde in recente oefenduels, terwijl Ayoze Pérez, Ferran Torres, en Dani Olmo elk 1 goal bijdroegen aan het totaal.

Bij de bezoekers zijn de doelpunten verdeeld, met Conor Bradley en Jamie Reid die elk 1 keer scoorden. Dat geldt ook voor spits Josh Magennis en Dion Charles.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.50

Nee

1.48

Reguliere speeltijd

Gelijk

8.90

Noord-Ierland

17.00

Spanje

1.15

totaal aantal doelpunten

Minder dan 4.5

1.24

Meer dan 4.5

3.70

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Do, 13 jun, 00:30

Ecuador

Ecuador

Bolivia

Bolivia

Ecuador

1.30

Gelijk

5.50

Bolivia

10.50

footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Za, 15 jun, 00:00

Guatemala

Guatemala

Argentinië

Argentinië

Guatemala

27.00

Gelijk

12.00

Argentinië

1.05

Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!