back arrow

WEDTIPS

EngelandSlowakije

Arena AufSchalke

Standen
Groep C
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Engeland

Engeland

3

1|2|0

2|1

1

5

2

Denemarken

Denemarken

3

0|3|0

2|2

0

3

3

Slovenië

Slovenië

3

0|3|0

2|2

0

3

4

Servië

Servië

3

0|2|1

1|2

-1

2

Opstelling Engeland - Slowakije

In het imposante Veltins-Arena in Gelsenkirchen bereiden Engeland en Slowakije zich voor op dit treffen in de achtste finale van het EK. Engeland hoopt zich te verbeteren na een aantal tegenvallende groepswedstrijden, terwijl het behalen van deze ronde al een prestatie op zich is voor Slowakije.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Engeland - Slowakije.

Wedtip Engeland - Slowakije

Engeland Recente resultaten

Engeland's laatste wedstrijd was op 25 juni 2024 op het EK in Duitsland in het RheinEnergieStadion. Het eindigde in een saai doelpuntloos gelijkspel tegen Slovenië. Engeland domineerde het balbezit en was de favoriet. Toch wist de aanval, ondanks verwoede pogingen van Harry Kane en Phil Foden, niet door de Sloveense verdediging te breken. Het gelijkspel was dan ook verdiend.

Voor die tijd was de vorm van Engeland al niet fantastisch. Ze speelden met 1-1 gelijk tegen Denemarken op 20 juni en pakten een nipte 0-1 overwinning op Servië op 16 juni, beide op dit EK. Tegen Denemarken werd Harry Kane's vroege doelpunt ongedaan gemaakt door de gelijkmaker van Morten Hjulmand. Jude Bellingham's kopbal zorgde voor de overwinning tegen Servië.

Slowakije Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 26 juni 2024, werd Slowakije op dit EK op 1-1 gehouden door Roemenië. Ondrej Duda zette de Slowaken op voorsprong, maar de gelijkmaker van de Roemenen kwam al snel. Met dit resultaat plaatsten beide ploegen zich voor de achtste finales.

Voor dit gelijkspel leed Slowakije een nipte 1-2 nederlaag tegen Oekraïne. Ze wisten ook een indrukwekkende 0-1 overwinning te pakken tegen België op hetzelfde toernooi. Hiermee doorbraken ze België's ongeslagen reeks die 13 wedstrijden duurde. In beide wedstrijden wist Ivan Schranz te scoren voor de Slowaken.

Engeland - Slowakije Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 4 september 2017, won Engeland met 2-1 van Slowakije in de WK-kwalificatiereeks. Engeland domineert met 5 overwinningen in de laatste 6 H2H-ontmoetingen. Slowakije wist niet te winnen en 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Engeland - Slowakije Doelpunten

Gezien de H2H-gegevens en recente vorm, biedt de meer/minder dan doelpuntenmarkt interessante opties. Met de neiging van beide teams om wedstrijden met weinig goals te spelen, kan "minder dan 2.5 doelpunten" op odds van 1.74 wedders aantrekken. Echter, gezien Engeland's dominante H2H-record, kan "meer dan 2.5 goals" op 2.07 ook aantrekkelijk zijn, want normaal gesproken is het verschil tussen de ploegen groot.

De BTS-markt staat op 2.32 voor "Ja" en 1.53 voor "Nee". Dit weerspiegelt een lichte voorkeur voor ten minste 1 team dat niet scoort en dan is het de verwachting dat het om Slowakije gaat. Engeland's sterke verdediging en Slowakije's wisselende resultaten suggereren "BTS: Nee" als waarschijnlijke uitkomst. Toch, met de veerkracht van beide teams, kan "BTS: Ja" waarde bieden voor wedders.

Engeland - Slowakije Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Engeland: Jordan Pickford, Kyle Walker, John Stones, Marc Guehi, Kieran Trippier, Conor Gallagher, Declan Rice, Bukayo Saka, Jude Bellingham, Phil Foden, Harry Kane.

Vermoedelijke opstelling Slowakije: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, Dávid Hancko, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Ondrej Duda, Ivan Schranz, David Strelec, Lukas Haraslin.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Engeland - Slowakije Topscorers

Harry Kane en Jude Bellingham leiden de aanval voor Engeland op dit EK. Ze zijn de enige 2 Engelsen die tot nog toe tot scoren zijn gekomen op dit EK.

Aan de kant van Slowakije heeft Ivan Schranz al 2 keer gescoord. Ondrej Duda maakte het andere doelpunt voor de Slowaken waarmee ze zich voor de achtste finales plaatsten.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.32

Nee

1.53

Reguliere speeltijd

Engeland

1.46

Gelijk

4.00

Slowakije

9.50

totaal aantal doelpunten

Minder dan 3.5

1.24

Meer dan 3.5

4.00

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!