DenemarkenEngeland

Frankfurt Arena

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Engeland

Engeland

3

1|2|0

2|1

1

5

2

Denemarken

Denemarken

3

0|3|0

2|2

0

3

3

Slovenië

Slovenië

3

0|3|0

2|2

0

3

4

Servië

Servië

3

0|2|1

1|2

-1

2

Opstelling Denemarken - Engeland

Denemarken, met slechts 1 punt uit hun eerste wedstrijd tegen Slovenië, hoopt met een goed resultaat tegen Engeland hun kans op de volgende ronde van het EK 2024 te vergroten. Engeland won zijn eerste wedstrijd van Servië en gaat aan kop in groep C met 3 punten. De favoriet zal willen bewijzen dat hun goede start geen toeval is.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Denemarken - Engeland.

Wedtip Denemarken - Engeland

Denemarken Recente resultaten

Denemarkens laatste wedstrijd op 16 juni op het Europees Kampioenschap eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen Slovenië. Christian Eriksen zette de ploeg vroeg op voorsprong, maar door een laat doelpunt van Slovenië wist de ploeg de volle buit niet te pakken. Het gelijkspel was minder dan de verwachtingen.

Voor het toernooi was de vorm wel goed met een 3-1 overwinning op Noorwegen op 8 juni en een 2-1 zege tegen Zweden op 5 juni, beide in vriendschappelijke wedstrijden. Højbjerg en Vestergaard scoorden tegen Noorwegen, met Poulsen die de eindstand bepaalde. Tegen Zweden zorgden Højbjerg en Eriksen voor de winst, wat de veerkracht en het vermogen van Denemarken toont om thuisvoordeel te benutten.

Engeland Recente resultaten

Engelands meest recente wedstrijd op 16 juni 2024 zag hen met een nipte 0-1 overwinning langs Servië gaan op het EK. Dit resultaat, met een vroeg doelpunt van de jonge superster Jude Bellingham, was in lijn met de verwachtingen van bookmakers. Al kreeg de ploeg in de tweede helft ook kansen tegen.

Voor die tijd was de vorm van Engeland wisselend, met een verrassende 0-1 nederlaag tegen IJsland in een vriendschappelijke wedstrijd, voorafgegaan door een overtuigende 3-0 thuisoverwinning tegen Bosnië en Herzegovina. Die wedstrijd kende doelpunten van Cole Palmer, Trent Alexander-Arnold en Harry Kane. Dit wijst op een sterk aanvalspotentieel dat ze hopen mee te nemen naar hun komende wedstrijd.

Denemarken - Engeland Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Denemarken en Engeland was op 7 juli 2021, met een 2-1 overwinning voor Engeland op het EK. In hun vorige 8 ontmoetingen heeft Engeland met 4 overwinningen de overhand gehad op de 3 van Denemarken, terwijl 1 wedstrijd in een gelijkspel eindigde.

Denemarken - Engeland Doelpunten

Voor meer dan 2.5 doelpunten staan de odds op 2.12 en voor minder dan 2.5 doelpunten op 1.65. De historische H2H-trend suggereert een spannende wedstrijd, met de laatste 5 ontmoetingen gemiddeld onder de 3.5 doelpunten. Denemarkens recente vorm toont een sterke verdediging, met weinig tegendoelpunten, terwijl Engeland de 0 hield in hun openingswedstrijd van groep C op het EK. Wedders vinden wellicht de optie voor minder dan 2.5 doelpunten op 1.65 aantrekkelijk, anticiperend op een duel met weinig doelpunten.

De BTS-markt biedt odds van 2.15 voor 'Ja' en 1.64 voor 'Nee'. Beide teams hebben defensieve kracht getoond. Met Engeland dat geen doelpunten heeft geïncasseerd in het toernooi en Denemarken dat enigszins ongelukkig was dat 1 kans binnenviel, lijkt 'BTS: Nee' op 1.64 de waarschijnlijkere uitkomst. Wedders moeten de recente defensieve prestaties en het belang van het toernooi in hun strategie overwegen.

Denemarken - Engeland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Denemarken: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard, Alexander Bah, Victor Kristiansen, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Jonas Wind, Rasmus Højlund.

Vermoedelijke opstelling Engeland: Jordan Pickford, Kyle Walker, John Stones, Marc Guehi, Kieran Trippier, Trent Alexander-Arnold, Declan Rice, Bukayo Saka, Jude Bellingham, Phil Foden, Harry Kane.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Denemarken - Engeland Topscorers

Terwijl de thuisploeg zich voorbereidt op de wedstrijd, leidt middenvelder Pierre-Emile Højbjerg de aanval met 3 goals in recente duels. Christian Eriksen volgt met 2 doelpunten waaronder die belangrijke tegen Slovenië. Yussuf Poulsen en Jannik Vestergaard hebben elk ook gescoord, wat bijdraagt aan de aanvallende kracht van het team.

Aan de kant van de bezoekers heeft Jude Bellingham net als Højbjerg 3 goals gemaakt, inclusief de winnende tegen Servië. Harry Kane, een constante dreiging voorin, heeft 2 goals op zijn naam staan. Trent Alexander-Arnold, Phil Foden en Cole Palmer hebben elk ook een goal gemaakt.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds