back arrow

SPORT

In welk stadion speelt Nederland tegen Engeland?

Laatste update 09-07-2024

5 min leestijd

promotional image

Woensdagavond 10 juli 2024 zit heel Nederland voor de buis gekluisterd! Het Nederlands elftal kan zich namelijk plaatsen voor de EK Finale. Er moet dan wel eerst nog worden gewonnen van de sterke Engelse ploeg. Een kraker van jewelste staat op het programma. Oranje speelt de halve finalewedstrijd tegen Engeland in Dortmund. Het Signal Iduna Park zal het decor vormen voor de halve finale op het Europees Kampioenschap 2024!

Signal Iduna Park in Dortmund

Nederland en Engeland nemen het tegen elkaar op in Signal Iduna Park. Het beroemde voetbalstadion is de thuishaven van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund. Er mogen aankomende woensdag maar liefst 62.000 supporters plaatsnemen in het stadion. Vanzelfsprekend is het duel uitverkocht. Een groot deel van de Nederlandse fans mogen plaatsnemen op de iconische ‘Gelbe Wand’. Bekijk hier meer informatie over het Signal Iduna Park!

Wedden op Nederland – Engeland

Het is mogelijk om te wedden op Nederland – Engeland! De halve finalewedstrijd op het EK 2024 is zowel pre-match als live beschikbaar bij BetCity. Nieuwe leden (24 jaar of ouder) kunnen profiteren van een mooie welkomstbonus. Natuurlijk kan je ook een weddenschap afsluiten op de andere halve finale tussen Spanje en Frankrijk. Het duel Spanje – Frankrijk zal worden afgewerkt in de Allianz Arena in München.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!