SpanjeFrankrijk

Munich Football Arena

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Spanje

Spanje

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Italië

Italië

3

1|1|1

3|3

0

4

3

Kroatië

Kroatië

3

0|2|1

3|6

-3

2

4

Albanië

Albanië

3

0|1|2

3|5

-2

1

Opstelling Spanje - Frankrijk

In de halve finale van het Europees Kampioenschap in de Allianz Arena in München, staan de nationale ploegen van Spanje en Frankrijk tegenover elkaar. Ze hebben zich door de kwartfinale heen geknokt en staan nu op de drempel van de EK-finale, waarbij de inzet niet veel groter kan zijn.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Spanje - Frankrijk.

Wedtip Spanje - Frankrijk

Spanje Recente resultaten

In hun meest recente wedstrijd op 5 juli behaalde Spanje een zwaarbevochten 2-1 overwinning op Duitsland in de kwartfinale van het EK. Dani Olmo had een belangrijke rol door de openingstreffer te scoren en de winnende goal van Mikel Merino diep in de verlenging voor te bereiden.

Voor die tijd genoot Spanje van een overtuigende 4-1 zege op Georgië en een nipte 0-1 overwinning op Albanië in hetzelfde toernooi. Hun aanvallende kracht was volop zichtbaar tegen Georgië, terwijl de wedstrijd tegen Albanië hun vermogen toonde om de winnende vorm vast te houden als het niet zo belangrijk meer is.

Frankrijk Recente resultaten

De recente vorm van Frankrijk is degelijk, zoals blijkt uit hun laatste wedstrijd op 5 juli tegen Portugal in de kwartfinales van het EK. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel, maar de Fransen zegevierden in de daaropvolgende strafschoppenserie. Dit bevestigde de lichte voorkeur van de bookmakers voor Frankrijk, die veerkracht en tactische discipline toonden om door te gaan.

In hun eerdere ontmoetingen pakte Frankrijk een nipte 1-0 overwinning op België en speelde het met 1-1 gelijk met Polen, beide op dit EK. De wedstrijd tegen België werd beslist door een laat eigen doelpunt, terwijl beide teams strafschoppen scoorden tegen Polen. Mbappé en Lewandowski scoorden vanaf de stip.

Spanje - Frankrijk Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 10 oktober 2021 leed Spanje een 1-2 nederlaag tegen Frankrijk in de UEFA Nations League. Spanje was de succesvollere partij in hun laatste 10 onderlinge wedstrijden, met 6 overwinningen tegenover 3 van Frankrijk, en slechts 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Spanje - Frankrijk Doelpunten

Met Spanje en Frankrijk die recentelijk sterke defensieve prestaties hebben laten zien, lijkt de weddenschap van minder dan 3.5 doelpunten op 1.18 een veilige keuze. De meer avontuurlijke wedders zouden echter de meer dan 2.5 doelpunten op 2.45 kunnen overwegen, gezien de aanvallende kracht die beide teams hebben. De recente vorm van Spanje suggereert dat zij flink kunnen bijdragen aan het doelpuntentotaal, wat de laatstgenoemde odds verleidelijk maakt.

Gezien de geschiedenis van H2H-ontmoetingen waarin Spanje in 10 van de laatste 11 wedstrijden tegen Frankrijk heeft gescoord, en de recente scorende records van beide teams, biedt "BTS: Ja" op 1.96 een aantrekkelijke optie voor wedders. De kans dat beide teams het net vinden lijkt aannemelijk, wat een winstgevende uitkomst kan bieden voor degenen die op deze markt inzetten.

Spanje - Frankrijk Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Spanje: Unai Simón, Jesús Navas, Nacho Fernández, Aymeric Laporte, Marc Cucurella, Rodri, Fabián Ruiz, Dani Olmo, Lamine Yamal, Álvaro Morata, Nico Williams.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Mike Maignan, Jules Koundé, Dayot Upamecano, William Saliba, Theo Hernández, N'Golo Kanté, Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga, Antoine Griezmann, Randal Kolo Muani, Kylian Mbappé.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Spanje - Frankrijk Topscorers

Spanje heeft op dit EK 2 spelers die 2 keer hebben gescoord, met Fabian Ruiz en Dani Olmo. Verder hebben ook Dani Carvajal, Alvaro Morata, Nico Williams, Ferran Torres en Mikel Merino gescoord op dit eindtoernooi. 

De doelpunten zijn dit toernooi schaars geweest bij Frankrijk. Kylian Mbappé maakte een doelpunt uit een strafschop en verder waren er nog 2 eigen doelpunten, waardoor Frankrijk in aanvallend opzicht nog geen indruk maakt.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

SUPERBOOST WEEK

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

Populaire odds