BetCity FC (speelronde 5)

Artikel • Sport • Leestijd 5 min

BetCity FC speelronde 5: tot 1.806x je inzet

Voorafgaand aan iedere Eredivisie-speelronde vaste prik: BetCity FC! De hoogste odds voor de beste statistieken op een presenteerblaadje aangereikt. Durf jij de monsterlijke odds van 1.806 mee te spelen?

Het concept: BetCity FC

Welkom bij BetCity FC. Elke Eredivisie-speelronde brengen wij de ultieme ‘BetCity FC’ selectie voor jou. Ben jij geïnteresseerd in value weddenschappen, zonder hier al te veel tijd en moeite in te stoppen? Dit is de ideale rubriek voor de Slimme Spelers!

Speelronde 5

Geen Ajax - FC Utrecht, maar met affiches als PSV - NEC, FC Groningen - Feyenoord en AZ - sc Heerenveen verwachten wij het nodige spektakel. Deze speelronde treedt BetCity FC aan in een 3-4-3 formatie.

GK: Owusu-Oduro minder dan 0.5 tegendoelpunten (2.07)

Dit seizoen is er in de Eredivisie nog één club zonder tegentreffer: AZ. De door Ghana begeerde doelman Owusu-Oduro is op een missie om zijn doel tegen sc Heereveen opnieuw schoon te houden.

RCV: Valerius meer dan 0.5 schoten (2.07)

Bij NAC Breda krijgt de 18-jarige Valerius het vertrouwen. De rechtsback schoot dit seizoen minimaal één keer in twee van zijn drie competitiewedstrijden. Lukt het hem dit weekend in eigen huis tegen Fortuna Sittard ook?

CV: Bacuna meer dan 0.5 schoten op doel (WAS 3.40, NU 4.00)

Bacuna heeft de smaak dit seizoen met met twee goals en twee assists goed te pakken. Een schot op doel tegen Feyenoord levert je maar liefst 4.00 keer je inzet op.

LCV: Köhlert meer dan 0.5 schoten (3.05)

Köhlert is onder de vleugels van Robin van Persie een aanvalskunstenaartje geworden. In vier van de laatste vijf wedstrijden vuurde de Duitser minimaal één doelpoging af, dus wij verwachten opnieuw een schot van deze linkspook.

RM: González meer dan 0.5 schoten (1.33)

González is dit seizoen de grote uitblinker bij NEC. De van Real Betis overgenomen aanvallende middenvelder loste in zijn laatste 5 wedstrijden minimaal één schot. Een zekerheidje zou je dus kunnen zeggen!

RCM: Van den Berg meer dan 0.5 schoten (1.42)

Van den Berg is een van de sterkhouders van PEC Zwolle, dat zaterdagmiddag op bezoek gaat bij FC Twente. Slechts één doelpoging van de 24-jarige middenvelder van PEC Zwolle levert je 1.42 keer je inzet op. In de laatste vijf duels was deze bet winnend.

LCM: Veerman scoort OF geeft een assist (WAS 1.84, NU 2.00)

Met één doelpunt en vier assists in de eerste vier competitiewedstrijden is Veerman ook dit seizoen onmisbaar voor PSV. Bezorgt de 25-jarige middenvelder zijn cluppie tegen NEC opnieuw een gemakkelijke middag?

LM: Cleonise minder dan 0.5 schoten op doel (1.64)

RKC Waalwijk pakte dit seizoen in de Eredivisie nog geen punt en ook Cleonise ondervindt deze vormcrisis. Cleonise heeft het doel uit het oog verloren, want in vier van de laatste vijf wedstrijden schoot de buitenspeler van de hekkensluiter niet tussen de palen.

RV: Breun meer dan 0.5 schoten op doel (WAS 1.97, NU 2.25)

Breun is een gewaardeerde kracht bij Go Ahead Eagels en miste dit seizoen in de Eredivisie nog geen minuut. In vier van zijn laatste vijf wedstrijden schoot de Deen op doel. Verwacht jij een herhaling van dit recept tegen Sparta Rotterdam? Dat levert je bij BetCity niet 1.97, maar 2.25 keer je inzet op.

SP: Giménez meer dan 1.5 schoten op doel (1.91)

Feyenoord-trainer Brian Priske rekent tegen FC Groningen op Giménez. Zie jij de Mexicaan minimaal twee keer op doel schieten? In vier van de laatste vijf duels kwam deze weddenschap als winnaar uit de bus.

LV: Neghli meer dan 1.5 schoten (1.57)

Neghli is dit seizoen met twee treffers in drie basisplaatsen uitstekend begonnen. Weet de Algerijn tegen Go Ahead Eagles opnieuw zijn stempel te drukken?

Wissels

CV: St. Jago meer dan 0.5 schoten (2.12)

De eerste bankspeler van BetCity FC is St. Jago van Willem II. De centrale verdediger van de Tilburgers vuurde in zijn laatste drie competitiewedstrijden ten minste één doelpoging af.

LVV: Dijks geeft een assist (7.00)

Alleen De Jong en Veerman (beiden vier) gaven dit prille Eredivisieseizoen meer assists dan Fortuna Sittard-verdediger Mitchell Dijks. Geeft de oud-Ajacied tegen NAC Breda opnieuw een beslissende voorzet?

CV: Bochniewicz meer dan 0.5 schoten (2.65)

De Poolse centrale verdediger van sc Heerenveen is bij de Friezen een rots in de branding. In aanvallend opzicht mengt Bochniewicz zich ook regelmatig, zo kwam hij dit seizoen in twee van de drie wedstrijden tot minstens één schot.
promotional image
Promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER