BetCity Betslip #13: tijd voor de KKD!

Laatste update 17-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: SC Cambuur - Roda JC & MVV Maastricht - NAC Breda.

SC Cambuur - Roda JC: SC Cambuur wint & beide teams scoren (3.55)

We trappen de dertiende editie van de BetCity Betslip af in Leeuwarden: SC Cambuur - Roda JC. Deze wedstrijd speelt zich zondagmiddag om 14:30 uur in het Cambuur Stadion af.
Met SC Cambuur treft Roda JC een ploeg in topvorm. De thuisploeg wist de laatste 4 wedstrijden in alle competities namelijk te winnen. In deze reeks werden FC Groningen (2-1), MVV Maastricht (4-1), TOP Oss (1-8) en ADO Den Haag (1-2) verslagen. Wij voorzien tegen Roda JC opnieuw een tegentreffer én een overwinning voor SC Cambuur.
Roda JC is bezig aan een uitstekend seizoen, maar verkeert de laatste weken in een mindere flow. De bezoekers wonnen slechts één van de laatste 6 duels. In de laatste 3 wedstrijden wist Roda JC slechts één punt te pakken. Geen van de laatste 4 duels buitenshuis werden gewonnen, maar in de laatste 2 uitwedstrijden wisten de Limburgers maar liefst 4 keer het net te vinden.

MVV Maastricht - NAC Breda: Under 2.5 goals (2.43)

Naast deze topper in het noorden van het land speelt zich er zondag 19 november 2023 nog één duel af in de Keuken Kampioen Divisie: MVV Maastricht - NAC Breda.
De thuisploeg is na 14 duels met 16 punten op de vijftiende plek terug te vinden. NAC Breda bevindt zich met 19 punten ook in de middenmoot van de Eerste Divisie. Bij SC Cambuur - Roda JC voorzien wij de nodige doelpunten, maar in Maastricht verwachten wij precies het tegenovergestelde.
Wij voorzien in Maastricht maximaal 2 doelpunten tegen 2.43 keer je inzet. De thuisploeg zag in de laatste 4 competitiewedstrijden under 2.5 goals. NAC Breda ook in de laatste 4 duels maximaal 2 treffer vallen. In 2 van deze uitduels van deze reeks zagen de bezoekers slechts 2 doelpunten vallen. Kortom, een quotering van 2.43 is veel te hoog voor deze bet en ideaal om de BetCity Betslip #13 compleet te maken.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • SC Cambuur wint & beide teams scoren tegen Roda JC (3.55)
  • Under 2.5 goals bij MVV Maastricht - NAC Breda (2.43)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 8.62!

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!