back arrow

SPORT

SPOTLIGHT

Search icon

Datum (nieuw - oud)

thumbnail

10 min leestijd

Livestream Darts bij BetCity

Darts is stiekem één van de populairste sporten in Nederland. De successen van Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen hebben de interesse in de dartsport alleen maar doen groeien. Het gehele jaar door kan je genieten van dartwedstrijden op het hoogste niveau, bijvoorbeeld in de PDC! Spelers bij BetCity krijgen de unieke kans om de dartswedstrijden live te bewonderen. De wedstrijden in de PDC Darts en de Modus Icons of Darts Live League komen voorbij in ons aanbod. Bekijk zelf welke dartwedstrijden er nu beschikbaar zijn via een livestream.

10 min leestijd

thumbnail

4 min leestijd

Win VIP tickets voor de Trophy of the Dunes 2023

In augustus 2023 werd de Nederlandse Grand Prix nog georganiseerd op het Circuit Zandvoort. Max Verstappen ging er weer eens met de winst vandoor in Zandvoort. Er is nu plaatsgemaakt voor een ander bijzonder evenement, namelijk de Trophy of the Dunes. Raceliefhebbers kunnen op 16 en 17 september 2023 gaan genieten van enkele geweldige races. De GT-toerwagens strijden tegen elkaar in de Supercar Challenge. Er staan belangrijke punten op het spel en dus ook een betere positie in het algemeen klassement. BetCity biedt de kans om VIP tickets te winnen voor het autoracespektakel in Zandvoort!

4 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Jordy Clasie

Jordy Clasie werd op 27 juni 1991 geboren in Haarlem. De middenvelder speelt tegenwoordig zijn wedstrijden voor AZ. De Haarlemmer heeft al diverse mooie clubs achter zijn naam staan en speelde meerdere interlands in het Nederlands elftal. Clasie werd lange tijd ‘de Nederlandse Xavi’ genoemd en maakte in de zomer van 2023 bekend zijn contract bij AZ met één jaar te verlengen.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Ayase Ueda

In de zomer van 2023 wist Feyenoord zich te versterken met Ayase Ueda. De Japanner werd direct de duurste aankoop ooit van de Rotterdamse club. Feyenoord betaalde €9.000.000 voor de spits. Echter kan het bedrag nog oplopen tot ongeveer €10.000.000. Nooit eerder betaalde Feyenoord zoveel geld voor een speler. De verwachtingen zijn daardoor ook hooggespannen.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Calvin Stengs

Calvin Stengs werd op 18 december 1998 geboren in Nieuw-Vennep. De Nederlandse rechtsbuiten doorliep de jeugdopleiding van AZ. Stengs mocht in 2017 debuteren in de Eredivisie en werd al snel gezien als een van de grootste talenten in de competitie. Twee jaar later debuteerde Stengs op 21-jarige leeftijd in het Nederlands elftal. In 2021 werd de buitenspeler verkocht aan OGC Nice, waar Stengs nooit echt wist door te breken. Na een succesvolle huurperiode bij Royal Antwerp besloot Feyenoord het talent weer terug te halen naar Nederland.

5 min leestijd