back arrow

SPORT

SPOTLIGHT

Search icon

Datum (nieuw - oud)

1
2

...

3
thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Julián Carranza

Feyenoord wist een mooie slag te slaan op de transfermarkt met de komst van Julián Carranza. De relatief onbekende spits kwam transfervrij over van Philadelphia Union. Carranza werd op 22 mei 2000 geboren in het Argentijnse Oncativo en staat tot en met 30 juni 2028 onder contract bij de Rotterdamse club!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Joshua Zirkzee

In de zomer van 2024 mocht Joshua Zirkzee zijn debuut maken in het Nederlands elftal. De spits wist in het voorgaande seizoen een geweldige indruk te maken en mocht als beloning aansluiten bij de Oranje selectie op het EK 2024. Niet alleen bondscoach Ronald Koeman zag de potentie van het talent. Manchester United besloot namelijk een megabedrag voor Zirkzee neer te leggen. Reden genoeg om Zirkzee eens in de schijnwerpers te zetten!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Troy Parrott

Troy Daniel Parrott werd op 4 februari 2002 geboren in Dublin. De Ierse spits kwam al op jonge leeftijd in de jeugdopleiding terecht van Tottenham Hotspur. In de zomer van 2024 werd bekend dat Parrott een contract had getekend bij AZ. De Alkmaarse club verbrak het clubrecord door een bedrag van €8 miljoen neer te leggen voor de doelpuntenmaker. Reden genoeg om Parrott eens in de spotlights te zetten!

5 min leestijd

Endrick

5 min leestijd

Spotlight: Endrick

Op Club BetCity ontdek je waarom Endrick dé toekomst is van het voetbal. Wij zetten de aanstaande aanwinst van Real Madrid voor jou in de spotlight.

5 min leestijd

Denzel Dumfries

5 min leestijd

Spotlight: Denzel Dumfries

Voorafgaand aan de start van het EK 2024 zetten we Denzel Dumfries in de schijnwerpers. De rechtsback van Internazionale is bij Oranje een van de publiekslievelingen van de Nederlandse fans. Weet Denzel Dumfries tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland de harten van onze landgenoten opnieuw te veroveren? Wij lichten de carrière van deze laatbloeier uit.

5 min leestijd

Tijjani Reijnders

5 min leestijd

Spotlight: Tijjani Reijnders

Op 19-jarige leeftijd maakte Tijjani Reijnders zijn debuut voor PEC Zwolle en slechts zes jaar later maakt de Nederlander naam in de Serie A bij AC Milan. Wij zetten deze laatbloeier in aanloop naar het EK 2024 in de spotlight.

5 min leestijd

Spotlight Rafael Leão

5 min leestijd

Spotlight: Rafael Leão

Rafael Alexandre Conceição Leão, kortweg Rafael Leão, is een van de toptalenten in het hedendaagse voetbal. De Portugees schittert wekelijks in het legendarische shirt van AC Milan. Wij zetten Rafael Leão voor jou in de spotlight.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Florian Wirtz

Florian Wirtz is een van de grootste talenten in de hedendaagse voetbalwereld. De smaakmaker van Bayer Leverkusen staat in de belangstelling van de absolute wereldtop, maar wie kan de linkspoot betalen? Wij zetten Florian Wirtz in de spotlight.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Micky van de Ven

Micky van de Ven werd op 19 april 2001 geboren in Wormer. De centrale verdediger staat bekend als één van de grootste talenten in ons land. Van de Ven doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam en wist het eerste elftal te bereiken. De talentvolle mandekker debuteerde op 4 oktober 2019 in het duel tegen Jong PSV. Enkele maanden voor zijn debuut had Van de Ven al een profcontract getekend bij de Noord-Hollandse voetbalclub.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Statistieken Lionel Messi

Ontdek het verhaal van Lionel Messi, van zijn bescheiden begin in Rosario tot zijn status als wereldwijde voetbalicoon.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Jeremie Frimpong

Manchester City, Celtic en Bayer Leverkusen zijn de clubs waar Jeremie Frimpong tot op heden voor in actie kwam. Naar verluidt zouden onder meer Arsenal, Manchester United, Bayern München en FC Barcelona de diensten van de rechtervleugelverdediger aandachtig volgen. Wij zetten de Nederlander in de spotlight.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Michael van Gerwen

De spanning stijgt in Ally Pally, want het WK Darts 2024 is in volle gang! Bij het denken aan darten, komt natuurlijk direct de naam Michael van Gerwen naar boven. Met zijn kenmerkende groene shirt is hij al jaren dé nummer 1 darter van Nederland. ‘Mighty Mike’ werd geboren op 25 april 1989 in de Brabantse plaats Boxtel en is sinds 2007 niet meer weg te denken uit de Professional Darts Corporation (PDC). Wij zetten Michael van Gerwen in de spotlight.

5 min leestijd

1
2

...

3
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!