back arrow

SPORT

SPOTLIGHT

Search icon

Datum (nieuw - oud)

1
2

...

3
Spotlight Rafael Leão

5 min leestijd

Spotlight: Rafael Leão

Rafael Alexandre Conceição Leão, kortweg Rafael Leão, is een van de toptalenten in het hedendaagse voetbal. De Portugees schittert wekelijks in het legendarische shirt van AC Milan. Wij zetten Rafael Leão voor jou in de spotlight.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Florian Wirtz

Florian Wirtz is een van de grootste talenten in de hedendaagse voetbalwereld. De smaakmaker van Bayer Leverkusen staat in de belangstelling van de absolute wereldtop, maar wie kan de linkspoot betalen? Wij zetten Florian Wirtz in de spotlight.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Micky van de Ven

Micky van de Ven werd op 19 april 2001 geboren in Wormer. De centrale verdediger staat bekend als één van de grootste talenten in ons land. Van de Ven doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam en wist het eerste elftal te bereiken. De talentvolle mandekker debuteerde op 4 oktober 2019 in het duel tegen Jong PSV. Enkele maanden voor zijn debuut had Van de Ven al een profcontract getekend bij de Noord-Hollandse voetbalclub.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Statistieken Lionel Messi

Ontdek het verhaal van Lionel Messi, van zijn bescheiden begin in Rosario tot zijn status als wereldwijde voetbalicoon.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Jeremie Frimpong

Manchester City, Celtic en Bayer Leverkusen zijn de clubs waar Jeremie Frimpong tot op heden voor in actie kwam. Naar verluidt zouden onder meer Arsenal, Manchester United, Bayern München en FC Barcelona de diensten van de rechtervleugelverdediger aandachtig volgen. Wij zetten de Nederlander in de spotlight.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Michael van Gerwen

De spanning stijgt in Ally Pally, want het WK Darts 2024 is in volle gang! Bij het denken aan darten, komt natuurlijk direct de naam Michael van Gerwen naar boven. Met zijn kenmerkende groene shirt is hij al jaren dé nummer 1 darter van Nederland. ‘Mighty Mike’ werd geboren op 25 april 1989 in de Brabantse plaats Boxtel en is sinds 2007 niet meer weg te denken uit de Professional Darts Corporation (PDC). Wij zetten Michael van Gerwen in de spotlight.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Loïs Openda

Het Nederlandse publiek kent Loïs Openda van zijn tijd bij Vitesse. De Belg excelleert bij RB Leipzig en onder andere het Manchester United van Erik ten Hag zou naar verluidt interesse hebben in de diensten van de pijlsnelle aanvaller, die bijna €85 miljoen zou moeten kosten. Wij zetten Openda in de spotlight.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Santiago Giménez

In de zomer van 2022 wist Feyenoord een nieuwe Mexicaanse spits aan te trekken in de naam van Santiago Tomás Giménez. De aanvaller groeide uit tot een ware publiekslieveling. De spits speelde direct een belangrijke rol in de gewonnen titel van de Rotterdamse club. In 2021 mocht Giménez ook debuteren in het Mexicaanse voetbalelftal. Tijd dus om de befaamde spits eens in de schijnwerpers te zetten!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Josh Rock

Het WK Darts is een jaarlijks terugkerend evenement op de kalender van de PDC. In 2023 mag ook de doorgebroken Josh Rock een poging wagen op het wereldkampioenschap darten. De darter werd op 13 april 2001 geboren in het Noord-Ierse Antrim. Rock speelt zijn wedstrijden voor de Professional Darts Corporation (PDC). In 2022 schreef de Noord-Ier geschiedenis door de PDC World Youth Championship te winnen. In 2023 beleefde ‘Rocky’ zijn absolute doorbraak op het hoogste dartniveau!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Damon Heta

In de dartwereld zijn de laatste jaren alle ogen gericht op de wereldtoppers, zoals Michael van Gerwen en Gerwyn Price. Echter zijn er ook enkele underdogs aanwezig op het WK Darts 2024, waaronder Damon Heta. De Australiër werd op 10 augustus 1987 geboren in Perth en komt uit in de PDC. In 2020 wist Heta een PDC Tourkaart te veroveren en dat was het startschot voor een bijzonder succesvolle periode. Tegenwoordig is de dartspeler Heta terug te vinden in de top 10 van de Order of Merit!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Sergiño Dest

Sergiño Dest komt dit seizoen - op huurbasis weliswaar - uit voor PSV. De Amerikaanse Nederlander wordt voor het seizoen 2023/24 gehuurd van FC Barcelona. In Eindhoven maakt de vleugelverdediger indruk en de koploper van de Eredivisie wil Dest dan ook dolgraag definitief vastleggen. Wij zetten de oud-Ajacied in de schijnwerpers.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Quinten Timber

Quinten Timber, de tweelingbroer van Arsenal en oud-Ajax verdediger Jurrien Timber. De middenvelder maakt echter zijn eigen naam bij Feyenoord en maakt flinke stappen onder Arne Slot. In de zomer van 2022 kon Quinten Timber ook terugkeren naar Ajax, maar hij verkoos de Rotterdammers boven de 36-voudig landskampioen. Wij zetten Q. Timber in de schijnwerpers.

5 min leestijd

1
2

...

3
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!