NBA livestream: gratis Amerikaans basketbal kijken

Laatste update 28-08-2024

5 min leestijd

promotional image

De NBA kijk jij live bij BetCity! De liefhebbers kunnen niet alleen wedden op de basketbalwedstrijden in de Amerikaanse competitie, maar ook genieten van een gratis livestream. Dat betekent dat de speler kosteloos de beste basketbalwedstrijden in de Amerikaanse NBA kan bewonderen. Het is niet langer meer noodzakelijk om een peperdure NBA League Pass te kopen, want je kan gratis NBA kijken bij BetCity.

Gratis Amerikaanse NBA kijken bij BetCity

BetCity biedt zijn spelers de kans om te genieten van livestreams van verschillende sporten. De live wedstrijden van de beste competities zijn kosteloos te bewonderen. Naast basketbal komen er ook andere sporten voorbij, zoals voetbal, tennis, honkbal en handbal. De meeste aandacht gaat uit naar de NBA, de wedstrijden kan je live bekijken op een smartphone, een tablet of op een computer. Er bestaat zelfs de kans om via een Smart TV van de duels te genieten! Je moet wel over een account beschikken bij BetCity. Bekijk ons livestream overzicht voor meer informatie over de gratis livestreams van de NBA wedstrijden. Met een NBA League Pass kun je ook alle wedstrijden bekijken, maar bij de bookmaker zijn de streams kosteloos.

NBA streams

De NBA biedt vermaak en spanning! Wil je niks missen van de NBA, dan kan je altijd nog genieten van een stream van een wedstrijd. Gedurende het seizoen spelen alle teams maar liefst 82 wedstrijden, plus wellicht nog meerdere duels in de play offs. Natuurlijk worden alle wedstrijden live uitgezonden via een livestream bij BetCity. Ga naar het sportsbook, kies basketbal en bepaal zelf welke wedstrijd je wilt bekijken. Je hoeft geen abonnement te nemen, want streaming bij BetCity is gratis!

Hoe kan ik de NBA livestream vinden?

Basketbal op het hoogste niveau in de Verenigde Staten biedt veel vermaak en plezier! Live NBA wedstrijden kan je kosteloos bekijken bij BetCity. Navigeer naar het sportsbook, ga naar basketbal en kies voor de NBA. Natuurlijk zijn de NBA duels ook terug te vinden in het live spelaanbod. De NBA stream kan je enkel met een goede internetverbinding kijken, bijvoorbeeld op de desktop of de smartphone. Je moet over een account beschikken bij BetCity! Klik op de live basketbalwedstrijd en geniet tijdens het wedden van de wedstrijd.

Welke teams spelen in de NBA?

Er zijn maar liefst 30 clubs actief in de NBA! De teams komen uit tegen clubs uit dezelfde regio en strijden voor een plekje in de play offs. Bekijk hieronder de deelnemende NBA teams: Atlantic: Boston Celtics, Brooklyn Nets, New York Knicks, Philadelphia 76ers, Toronto RaptorsPacific: Golden State Warriors, LA Clippers, Los Angeles Lakers, Phoenix Suns, Sacramento KingsCentral: Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons, Indiana Pacers, Milwaukee BucksSoutheast: Atlanta Hawks, Charlotte Hornets, Miami Heat, Orlando Magic, Washington WizardsNorthwest: Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Oklahoma City Thunder, Utah Jazz Southwest: Dallas Mavericks, Houston Rockets, Memphis Grizzlies, New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!