back arrow

HOME

Speluitleg: Congo Cash

Laatste update 10-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

Honderden gokkasten kan de liefhebber uitproberen bij BetCity. Naast de nieuwe titels zijn er ook diverse klassiekers terug te vinden in het ruime spelaanbod. De Congo Cash gokkast mag een klassieker worden genoemd en kent een vrolijk junglethema. De online gokkast werd begin 2021 uitgebracht door de spelprovider Pragmatic Play. De cartoonstijl zorgt voor een luchtige speelomgeving. Echter zijn het de bonusfeatures die direct opvallen, zoals de Jewel Board en het Free Spins bonusspel.

Hoe werkt de Congo Cash gokkast?

De Congo Cash gokkast beschikt over vijf rollen en een afwisselend aantal rijen. Er zijn 432 manieren om te winnen beschikbaar op de dierrijke gokkast. De minimale inzet bedraagt €0,20 per spin en er mag maximaal €112 per spin worden ingezet. Het RTP-percentage op de Congo Cash gokkast bedraagt 94,50% en de variantie is medium tot hoog. De maximale prijs staat op 2200x de inzet en die prijs kan zomaar bij iedere spin worden gewonnen.

Wild symbolen op de Congo Cash gokkast

De speler kan op de Congo Cash gokkast genieten van diverse bonusfeatures. De meeste ogen zijn gericht op het zogeheten ‘Jewel Board’. Echter komen er ook nog Wild symbolen voorbij op de speelrollen. Het Wild symbool kan de speler herkennen aan de afbeelding van een diamant. Vanzelfsprekend kan een Wild symbool een ander symbool vervangen en op die manier alsnog voor een winnende combinatie zorgen op de Congo Cash gokkast van Pragmatic Play.

Jewel Board

Het Jewel Board speelt een essentiële rol op de online gokkast. De drie vakjes bovenin het speelveld zijn unieker en kunnen eveneens voor een winnende combinatie zorgen. Het fraaie is dat de geldprijzen op het Jewel Board hoger kunnen uitvallen en dus meer winst kunnen opleveren. Allereerst moet het symbool van de vlinder op de eerste en de laatste rol verschijnen. Daarnaast moet er nog een Congo Cash symbool op één van de drie middelste rollen landen. In dat geval wint de speler Free Spins of een mystery geldprijs van minimaal 5x en maximaal 200x de inzet. Het is ook mogelijk om een Minor Jackpot (25x de inzet), Major Jackpot (100x de inzet) of een Grand Jackpot (2000x de inzet) te winnen.

Free Spins bonusspel

Mocht de speler de Free Spins winnen, dan worden er tussen de acht en de 100 draaien toegekend. Gedurende het Free Spins bonusspel kan de speler nog sneller een geldprijs winnen. Dat komt omdat er gegarandeerd een Wild symbool op de rollen verschijnt. Daarnaast kan de speler ook één van de jackpotprijzen winnen tijdens het bonusspel op de Congo Cash gokkast.

Spellen van Pragmatic Play

De Congo Cash is een opvallend spel van Pragmatic Play. Echter zijn er nog veel meer populaire spellen van de gameprovider beschikbaar bij BetCity. Jij kan bijvoorbeeld het unieke kansspel Spaceman gaan spelen of één van de bekende gokkasten uitproberen. Enkele spellen die langskomen zijn de Wolf Gold, Big Bass Bonanza, The Dog House Megaways en de Gems Bonanza.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!