back arrow

CASINO

Game of the Week: Fortune Winner

Laatste update 27-05-2024

5 min leestijd

promotional image

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent dat er een splinternieuwe Game of the Week klaarstaat bij BetCity! De echte liefhebbers van klassieke gokkasten moeten beslist eens kennismaken met de Fortune Winner gokkast. Het spel van Stakelogic beschikt over ongekend veel winstkansen, een retro uitstraling en diverse ouderwetse symbolen. Ontdek hieronder meer informatie over de nieuwe Game of the Week:

Spin To Win Jackpot op de Fortune Winner

Het grootste voordeel is dat de spelers op de Fortune Winner gokkast kans maken op een torenhoge jackpotprijs. De Spin To Win Jackpot is namelijk verbonden aan de Game of the Week. Het jackpotnetwerk van Stakelogic biedt spelers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een spannende jackpot bonusspelletje. De gelukkige speler mag draaien aan het Spin To Jackpot rad. Daarop staan allerlei progressieve jackpotprijzen tot maar liefst €100.000. Let op, met de Super Stake Modus is de kans groter dat de speler een draai mag gaan geven aan het prijzenwiel.

Super Stake Modus

Er kan op de Fortune Winner gokkast worden gespeeld met een reguliere inzet of met een Super Stake Modus. De modus kan alleen worden geactiveerd door met een hogere inzet te spelen, maar de Super Stake biedt ook enkele voordelen. Er verschijnen bijvoorbeeld gouden munten op de rollen en die kunnen een leuk extra zakcentje opleveren. De Super Stake Modus kan alleen worden gebruikt als de speler alle 6 spellen speelt, oftewel met 8 rollen en 48 winlijnen.

Klassieke Fortune Winner gokkast

De Fortune Winner Jackpot gokkast biedt de kans om één tot zes spellen tegelijkertijd te spelen. Er kan gespeeld worden met 3 rollen en 8 winlijnen, maar ook met 8 rollen en 48 winlijnen. De klassieke symbolen vallen direct op, net zoals de munten en de schatkisten die voor extra prijzen kunnen zorgen. De inzetlimieten zijn bijzonder ruim. Meespelen kan al vanaf €1,20 per spin tot maximaal €1200,00 per spin. De maximale inzet kan alleen worden bereikt met de Super Stake Modus.

Schatkisten en munten

Let ook zeker goed op de schatkisten die op de rollen kunnen landen. Verschijnt er een schatkist op het speelveld, dan worden alle munten op de rollen uitgekeerd. De waarde van een munt symbool bedraagt minstens 2x de inzet en maximaal 16x de inzet.

Fortune Winner

  • RTP: 92,00%
  • Reels: 8 x 4
  • Winlijnen: 48
  • Manier van winnen: Combinaties en munten
  • Wild symbolen: Nee
  • Gratis spins: Nee
  • Jackpot: Ja
  • Max win: Spin To Win Jackpot

Gratis Fortune Winner spelen

De liefhebbers kunnen de Fortune Winner Jackpot gokkast ook eerst gratis spelen. Klik op ‘proberen’ en speel met klassieke kansspel met oefengeld. Er kan op een later moment altijd nog met echt geld worden meegespeeld op de Fortune Winner gokkast van Stakelogic. Kosteloos oefenen op een gokkast kan ook op de smartphone of een tablet. Heb jij de gratis BetCity app al gedownload?
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!