back arrow

CASINO

Game of the Week: Big Bass Secrets of the Golden Lake

Laatste update 11-04-2024

5 min leestijd

promotional image

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week richten we de schijnwerpers op een game van Pragmatic Play: Big Bass Secrets of the Golden Lake!

Succesformule blijft scoren

Alwéér een variant van Big Bass? Jazeker! Pragmatic Play krijgt maar geen genoeg van hun absolute topgame en blijft nieuwe versies uitbrengen. Zo ook de nieuwste telg van de familie, die deze week onze Game of the Week is: Big Bass Secrets of the Golden Lake!

Bonus of Super Bonus?

Zoals je van Big Bass games gewend bent, krijg je de bonusgame door drie, vier of vijf scatters te verzamelen. Na deze vangst krijg je echter 12 speelkaarten voorgeschoteld. Aan jou de taak om er eentje om te draaien. Achter 2 van de 12 kaarten schuilt namelijk de Super Bonus en die wil je natuurlijk hebben. Lukt dat niet? Dan krijg je alsnog de 'gewone' bonusgame. En die bonusgame is natuurlijk een oude vertrouwde Big Bass bonusgame! Dus, je bent op zoek naar vissen met een geldprijs én een visser-icoon die deze prijzen voor je binnenhengelt. De hoogte van de prijzen verschilt, maar kan aardig oplopen. Daarnaast hoop je dat je in de verkregen Free Spins minstens 4x een visser ziet, want dan ga je namelijk naar het volgende level. In het tweede level gaan alle winsten van de vissen x2 en bij hogere levels zelfs x3 en x10. Het spreekt voor zich dat dit grote winsten op kan leveren! Heb je het geluk dat je de juiste kaart kiest en dus een Super Bonus krijgt? Dan is het principe van de bonusgame hetzelfde, maar krijg je geen 'normale' symbolen te zien. In de Super Bonus kun je alleen vissen en vissers krijgen, verder niets. Dit maakt de kans op winsten groter en biedt dus nog meer mogelijkheden. Ze noemen het niet voor niets de Super Bonus, natuurlijk!

Big Bass Secrets of the Golden Lake

  • RTP: 94,07%
  • Reels: 5 x 3
  • Winlijnen: 10
  • Manier van winnen: Winlijnen
  • Wild symbolen: Nee
  • Gratis spins: Ja
  • Jackpot: Nee
  • Max win: 5.000x

Gratis Big Bass Secrets of the Golden Lake spelen

Liefhebbers van gokkasten krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Big Bass Secrets of the Golden Lake gokkast van Pragmatic Play. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. Je kan altijd later nog met echt geld meespelen op de ‘Game of the Week’. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!