back arrow

CASINO

Game of the Week: Multi Player 2

Laatste update 06-05-2024

5 min leestijd

promotional image

De 17e week in 2024 is begonnen! Dat betekent dat er ook weer een nieuwe Game of the Week klaarstaat, ditmaal gaat het om de Multi Player 2 gokkast. Het kansspel komt uit de imposante collectie van de spelprovider Stakelogic. Geniet van een nostalgische speelervaring en maak tegelijkertijd kans op een jackpotprijs.

Live Jackpot van Stakelogic

Diverse online gokkasten van Stakelogic zijn aangesloten op het jackpotnetwerk van het spelbedrijf. De Spin To Win Jackpot biedt spelers de kans om een torenhoge hoofdprijs in de wacht te slepen. Je moet dan wel eerst het jackpot bonusspel activeren, simpelweg door te draaien. De progressieve live jackpot kan oplopen tot bedragen van ruim €100.000. De Super Stake Feature kan de kans op het bonusspel vergroten, maar is niet verplicht.

Winnen met 48 winlijnen

In eerste instantie ziet de Multi Player 2 gokkast er chaotisch uit, maar schijn bedriegt. Het is juist een simpele en overzichtelijke fruitautomaat, zoals wij die kennen uit de speelhallen en de kroegen. Het doel is om winnende combinaties te maken met de symbolen. Een prijswinnende combinatie moet op één van de 48 winlijnen verschijnen. Dat is een enorm pluspunt, want lang niet alle retro gokkasten beschikken over zo’n grote hoeveelheid winlijnen.

Wild symbolen en blauwe sterren

De Wild symbolen zijn onwijs gemakkelijk te herkennen op de Multi Player 2 gokkast van Stakelogic. Het gaat namelijk om een roodgekleurd symbool met het woord ‘WILD’. Een Wild symbool kan een ander symbool vervangen, waardoor de winstkans toeneemt. Let op, Wilds verschijnen alleen op de rollen als de speler met de Super Stake meespeelt. Draai je 3 of meer Wild symbolen, dan ontvang je direct een prijs van 8x de inzet. Er kunnen naast de bekende fruitsymbolen ook nog allerlei sterren op de rollen verschijnen. De blauwgekleurde sterren verschijnen op een ander symbool en hebben een speciale functie. Je maakt met de sterren kans op extra prijzen. Een drietal sterren kan zomaar 8x de inzet opleveren en dat is toch mooi meegenomen.

Multi Player 2

  • RTP: 92,00%
  • Reels: 8 x 4
  • Winlijnen: 48
  • Manier van winnen: Combinaties
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Nee
  • Jackpot: Ja
  • Max win: Spin To Win Jackpot

Gratis Multi Player 2 spelen

De fans van gokkasten krijgen bij BetCity de mogelijkheid om spellen gratis te oefenen. Je kan ook de Multi Player 2 gokkast eerst kosteloos spelen met oefengeld. Klik op ‘proberen’ en ontdek risicovrij de spanning van de Stakelogic gokkast. Natuurlijk is de Multi Player 2 gokkast ook beschikbaar op de BetCity app. De applicatie is gratis en geschikt voor zowel iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!