back arrow

CASINO

Game of the Week: Sweetopia Royale

Laatste update 02-04-2024

5 min leestijd

promotional image

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week richten we de schijnwerpers op een game van Relax Gaming: Sweetopia Royale!

Op jacht naar mierzoete winsten

Een slot waar het glazuur zowat van je tanden springt. Dát is Sweetopia Royale van Relax Gaming. Dit spel, waarbij je op basis van clusters probeert te winnen, draait namelijk volledig om het verzamelen van zoveel mogelijk snoepjes en zoete lekkernijen. Maak in totaal combinaties tot wel 49x hetzelfde symbool en win tot maximaal 5.000x je inzet!

Twee soorten bonusgames

Naast de gebruikelijke manieren om te winnen, via de eerder genoemde clusters, kun je bij Sweetopia Royale ook bonusgames verdienen. Het gaat hier om twee verschillende bonusgames, namelijk de Free Spins en de Candy Coin Re-Spin. Deze speel je op verschillende manieren vrij en hebben ieder ook eigen features en manieren om extra prijzen te winnen! Om de Free Spins te ontvangen dien je minstens 3 scatters te verzamelen. Met 3 scatters krijg je 5 Free Spins, maar als je meer scatters verzamelt, krijg je extra Free Spins. Tijdens de Free Spins probeer je, net als in de base game, zo groot mogelijke clusters te krijgen. Heb je een cluster van 4 of meer symbolen? Dan krijg je een respin, net zolang tot er geen extra symbolen aan de cluster worden toegevoegd. Ook kun je met speciale symbolen bepaalde features triggeren die helpen om grotere clusters te maken. De Candy Coin Re-Spin ontvang je als je minstens 4 munten in een cluster verzamelt. Hierna wordt het veld, op de muntjes na, geleegd en volgt er een re-spin. Als deze re-spin een nieuw muntje toevoegt aan de cluster, krijg je een nieuwe re-spin. Als dit niet lukt, is de bonusgame voorbij. De munten hebben allen een multiplier. Deze worden bij elkaar opgeteld, waarna de inzet van de spin wordt vermenigvuldigd met deze multiplier. Dit is dan de winst van de feature.

Sweetopia Royale

  • RTP: 94,00%
  • Reels: 7 x 7
  • Winlijnen: nvt
  • Manier van winnen: Clusters
  • Wild symbolen: Nee
  • Gratis spins: Ja
  • Jackpot: Nee
  • Max win: 5.000x

Gratis Sweetopia Royale spelen

Liefhebbers van gokkasten krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Sweetopia Royale gokkast van Play'n GO. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. Je kan altijd later nog met echt geld meespelen op de ‘Game of the Week’. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!