back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Nederland - Schotland

Laatste update 20-03-2024

5 min leestijd

promotional image

De Wedstrijd van de Week van week 12 speelt zich af op vrijdag 22 maart 2024: Nederland - Schotland. Wie gaat er in de Johan Cruijff ArenA met de overwinning vandoor? Claim je €5 Free Bet en waag een gokje!

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week is deze week een oefeninterland. Wij hebben gekozen voor Nederland - Schotland. Stort minimaal €20 & krijg een €5 Free Bet voor Ons Oranje tegen de Schotten!

Voorbeschouwing

In aanloop naar het EK 2024 oefent het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA tegen Schotland. Beide landen wisten zich te plaatsen voor het Europees Kampioenschap en het belooft voor Oranje een interessante krachtmeting te worden in aanloop naar komende zomer. Wist je dat we - voor alle topwedstrijden - wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou? Zo ook voor Nederland - Schotland .

Interessante odds

Voor een zege van Nederland krijg je 1.45 keer je inzet terug. Een gelijkspel levert je 4.35 je inzet op, terwijl op een overwinning van Schotland een quotering van 7.00 staat. Het Nederlands elftal won de laatste 3 interlands. Griekenland en Ierland werden met 1-0 verslagen, terwijl voetbaldwerg Gibraltar met 0-6 aan de kant werd gezet. Schotland wist op knappe wijze in groep A van de EK-kwalificatie de tweede plek achter Spanje te veroveren, met maar liefst 6 punten boven Noorwegen. De recente vorm van de Schotten is echter niet al te best, zo wonnen ze geen van de laatste 5 wedstrijden. Zoals eerder aangegeven, staat een overwinning van Oranje op 1.45 keer je inzet genoteerd. Willen wij een serieuze kans hebben op de EK-titel, dan moeten de Schotten simpelweg verslagen worden. Daarnaast lijken de odds voor over 2.5 doelpunten interessant. Het Nederlands elftal zag in 10 van de laatste 12 wedstrijden minimaal 3 goals, Schotland in 5 van de laatste 6 duels.

Wedtip(s) Nederland - Schotland

Voor Nederland - Schotland hebben wij een Bet Builder voor jou klaarstaan: Nederland wint & over 2.5 goals voor 2.38 keer je inzet!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!