back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Liverpool - Tottenham Hotspur

Laatste update 03-05-2024

5 min leestijd

promotional image

Deze week speelt onze Wedstrijd van de Week zich af in Engeland: Liverpool - Tottenham Hotspur. Wie wint deze kraker in de Premier League? Claim jouw €5 Free Bet en waag een gokje!

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur. Stort minimaal €20 & ontvang een €5 Free Bet voor dé kraker van dit weekend!

Voorbeschouwing

Met nog 3 speelrondes in de Premier League voor de boeg lijkt het voor zowel Liverpool als Tottenham Hotspur een teleurstellend seizoen te worden. The Reds bevonden zich het hele seizoen in een titelstrijd met Arsenal en Manchester City, maar lijken na 2 teleurstellende resultaten te zijn afgehaakt. Spurs verloor de laatste 3 wedstrijden en lijkt zo goed als kansloos in de strijd met Aston Villa om de vierde plek, een plaats die recht geeft op een ticket voor de UEFA Champions League. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor Liverpool - Tottenham Hotspur.

Interessante odds

Een overwinning van Liverpool op Anfield levert je 1.50 keer je inzet op. Op een gelijkspel staat een quotering van 5.40, terwijl een zege van Tottenham Hotspur maar liefst 5.75 keer je inzet oplevert. Beide ploegen beschikken voorin over de nodige sterren, maar aanvallers als Mohamed Salah en Son Heung-min kampen met een vormcrisis. Daarnaast staan er met onder andere Virgil van Dijk en Micky van de Ven aan beide kanten geen misselijke verdedigers op het veld. Maximaal 2 doelpunten op Anfield levert je maar liefst 4.00 keer je inzet op. Spurs moet winnen op Anfield, maar de laatste edities van Liverpool - Tottenham Hotspur geven de Londenaren weinig hoop. De laatste uitoverwinning van de Spurs op Liverpool dateert van 5 mei 2011. Rafael van der Vaart was destijds verantwoordelijk voor het openingsdoelpunt, terwijl Luka Modrić tekende voor de eindstand (0-2).

Wedtip(s) Liverpool - Tottenham Hotspur

Wij hebben voor dit topaffiche in Engeland een Bet Builder voor jou klaar staan: Liverpool wint & under 2.5 goals voor 7.50 keer je inzet.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!