back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Duitsland - Nederland

Laatste update 25-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Deze week staan er maar liefst 2 Wedstrijden van de Week op jou te wachten: Duitsland - Nederland & Manchester City - Arsenal. We trappen week 13 af met een oefeninterland van Ons Oranje.

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in het gastland van het EK 2024: Duitsland. De Duitsers ontvangen in het Deutsche Bank Park het Nederlands elftal! Stort minimaal €20 & krijg een €5 Free Bet voor Ons Oranje tegen onze Oosterburen!

Voorbeschouwing

Het Nederlands elftal oefende in aanloop naar het EK 2024 al tegen Schotland. De mannen van Ronald Koeman overtuigden allerminst, maar wisten de Schotten toch met 4-0 te verslaan. Dinsdagavond wachten de Duitsers. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor Duitsland - Nederland.

Interessante odds

De Duitsers zijn - in de ogen van de bookmakers - de favoriet tegen Ons Oranje. Een overwinning van Duitsland levert je 2.05 keer je inzet op, terwijl een zege van het Nederlands elftal een quotering van 3.25 oplevert. Een gelijkspel in Frankfurt lijkt het meest interessant met maar liefst 3.90 keer je inzet. Afgelopen zaterdag oefende Duitsland tegen Frankrijk. De formatie van Julian Nagelsmann wist deze confrontatie met 0-2 te winnen. Dit resultaat kwam als een verrassing, zo wonnen de Duitsers slechts 2 van de laatste 10 wedstrijden voorafgaand aan de clash met Frankrijk. De resultaten van het Nederlands elftal zijn de laatste maanden overtuigender. Ons Oranje won namelijk 5 van de laatste 6 wedstrijden en ook Schotland was een prooi voor Nederland: 4-0. Een doelpuntenspektakel ligt op de loer tijdens Duitsland - Nederland. In de laatste 4 ontmoetingen vielen maar liefst 17 goals: 1-1, 2-4, 2-3 & 2-2.

Wedtip(s) Duitsland - Nederland

Het Nederlands elftal won maar liefst 6 van de laatste 7 wedstrijden, terwijl de Duitsers slechts 3 van de laatste 11 duels wisten te winnen. Daarnaast bleef Oranje in 5 van de laatste 6 ontmoetingen met de Duitsers ongeslagen. Voor Duitsland - Nederland hebben wij een Bet Builder voor jou klaarstaan: Dubbele kans: Nederland of gelijkspel & Beide Teams Scoren - Ja voor 2.60 keer je inzet!