back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Atlético Madrid - FC Barcelona

Laatste update 25-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Eén week voor de interlandperiode staan er nog de nodige krakers op het programma. De Wedstrijd van de Week kan wat ons betreft echter maar één krachtmeting zijn: Atlético Madrid - FC Barcelona.

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in La Liga: Atlético Madrid - Barcelona. Stort minimaal €20 & krijg een €5 Free Bet voor Atlético - Barça!

Voorbeschouwing

In de 29ste speelronde ontvangt Atlético Madrid in eigen huis FC Barcelona. De Catalanen hopen stiekem nog altijd op de landstitel, terwijl een plek bij de eerste 4 voor de ploeg van Xavi Hernández op dit moment wel zo goed als zeker is. Atlético Madrid staat slechts 2 punten boven nummer 5 Athletic Bilbao en kan een positief resultaat enorm goed gebruiken in de jacht op een ticket voor de UEFA Champions League. Wist je dat we - voor alle topwedstrijden - wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou? Zo ook voor Atlético Madrid - FC Barcelona.

Interessante odds

Atlético Madrid levert je 2.45 keer je inzet op, terwijl een zege van FC Barcelona op 2.88 keer je inzet staat. Op een gelijkspelletje in het Metropolitano Stadium staat een quotering van 3.65. In onze is de favorietenrol van Atlético terecht. De Madrilenen presteren dit seizoen uitstekend in eigen huis, zo staat de teller na 14 thuiswedstrijden op 40 punten. Op basis van duels in eigen stadion is de formatie van Diego Simeone de koploper van La Liga. FC Barcelona pakte in de eerste 13 uitwedstrijden van het seizoen 27 punten. De laatste 2 duels buitenshuis eindigden in een gelijkspel. Atlético Madrid verloor dan ook slechts 2 van de laatste 6 thuiswedstrijden tegen FC Barcelona. Een dubbele kans tegen de Catalanen staat op 1.42 keer je inzet genoteerd. Daarnaast staat een schot op doel van Lamine Yamal op 1.90 keer je inzet. Het toptalent loste in 8 van zijn laatste 9 basisplaatsen ten minste één doelpoging tussen de palen.

Wedtip Atlético Madrid - FC Barcelona

Onze wedtip voor Atlético Madrid - FC Barcelona is als volgt: Atlético Madrid verliest niet en Lamine Yamal schiet op doel voor 2.45 keer je inzet.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!