back arrow

WEDTIPS

SlowakijeOekraïne

Dusseldorf Arena

Standen
Groep E
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Roemenië

Roemenië

3

1|1|1

4|3

1

4

2

België

België

3

1|1|1

2|1

1

4

3

Slowakije

Slowakije

3

1|1|1

3|3

0

4

4

Oekraïne

Oekraïne

3

1|1|1

2|4

-2

4

Opstelling Slowakije - Oekraïne

Na de verrassende overwinning tegen België staat Slowakije samen met Roemenië op 3 punten in deze groep E van het Europees kampioenschap. Ze hebben nog geen tegendoelpunten hoeven incasseren. Oekraïne bevindt zich op de laatste plaats na hun dramatische 3-0 nederlaag in de openingswedstrijd. Ze moeten nu punten halen om het nog om te kunnen draaien dit EK.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Slowakije - Oekraïne.

Wedtip Slowakije - Oekraïne

Slowakije Recente resultaten

Slowakije's meest recente duel op 17 juni op het Europees kampioenschap zag hen een 1-0 overwinning behalen tegen België. Een vroeg doelpunt van Ivan Schranz, na een grote fout van Jérémy Doku, bleek beslissend. Slowakije hield de voorsprong met wat hulp van de VAR vast en verraste daarmee de favorieten.

Voorafgaand daaraan genoot Slowakije van dominante thuisprestaties. Ze versloegen Wales met 4-0 en herhaalden die score tegen San Marino in vriendschappelijke wedstrijden. Deze overtuigende overwinningen toonden Slowakije's aanvallende kracht en zetten een positieve toon voor hun huidige vorm.

Oekraïne Recente resultaten

In hun meest recente duel op 17 juni 2024 leed Oekraïne een 3-0 nederlaag tegen Roemenië op het EK. Ondanks dat ze licht favoriet waren, slaagde Oekraïne er niet in om te scoren. Nicolae Stanciu, Razvan Marin en Denis Dragus scoorden de doelpunten die een einde maakten aan Oekraïne's reeks overwinningen tegen hen.

Voor die tegenslag kende Oekraïne wisselende resultaten. Ze versloegen Moldavië met 0-4 in een vriendschappelijke wedstrijd op 11 juni, maar verloren met 3-1 van Polen in een andere vriendschappelijke wedstrijd op 7 juni. De overwinning maakte een einde aan Oekraïne's reeks van 8 uitwedstrijden op rij zonder overwinning.

Slowakije - Oekraïne Head to Head

Op 16 november 2018 pakte Slowakije een overtuigende 4-1 overwinning op Oekraïne in de UEFA Nations League. In hun laatste 8 ontmoetingen heeft Oekraïne een lichte voorsprong met 3 overwinningen tegenover 2 van Slowakije, terwijl 3 wedstrijden in een gelijkspel eindigden. Dit wijst op een iets succesvollere staat van dienst voor Oekraïne.

Slowakije - Oekraïne Doelpunten

Met een gemiddelde van 2.5 doelpunten per wedstrijd in hun laatste H2H-ontmoetingen en gezien de recente defensieve prestaties, lijkt "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.67 een verstandige weddenschap. Gezien Slowakije's scorende vorm en Oekraïne's redelijk open spel, zouden avontuurlijke wedders echter "meer dan 2.5 doelpunten" op 2.10 kunnen overwegen, in afwachting van een open wedstrijd.

De BTS odds zijn vrijwel gelijk, met "BTS: Ja" op 1.89 en "BTS: Nee" op 1.83. Slowakije's consistente goals en Oekraïne's behoefte om zich terug in het toernooi te vechten suggereren dat "BTS: Ja" het meer waarschijnlijke scenario zou kunnen zijn, ondanks de druk van deze wedstrijd in groep E van het EK.

Slowakije - Oekraïne Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Slowakije: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, Dávid Hancko, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Ondrej Duda, Ivan Schranz, Robert Bozenik, Lukas Haraslin.

Vermoedelijke opstelling Oekraïne: Andriy Lunin, Yukhym Konoplia, Illia Zabarnyi, Mykola Matviyenko, Oleksandr Zinchenko, Mykola Shaparenko, Taras Stepanenko, Viktor Tsigankov, Georgiy Sudakov, Mykhaylo Mudryk, Artem Dovbyk.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Slowakije - Oekraïne Topscorers

De verantwoordelijkheid voor het scoren bij Slowakije is gelijk verdeeld onder de middenvelders. Ondrej Duda, Juraj Kucka, Ivan Schranz, Laszlo Benes, en Lukas Haraslin vonden elk 1 keer het net in recente wedstrijden. De ploeg heeft daarmee geen echte doelpuntenmaker, maar scoort vanuit verschillende posities.

Voor Oekraïne leidt Artem Dovbyk de aanval met 3 goals in recente duels. Viktor Tsigankov en Roman Yaremchuk droegen elk 2 goals bij. Georgiy Sudakov en Mykhaylo Mudryk hebben elk 1 doelpunt gemaakt.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.84

Ja

1.84

Reguliere speeltijd

Slowakije

3.35

Gelijk

3.30

Oekraïne

2.28

totaal aantal doelpunten

Minder dan 5.5

1.01

Meer dan 5.5

18.00

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!