back arrow

WEDTIPS

MexicoBrazilië

Opstelling Mexico - Brazilië

In een vriendschappelijke confrontatie in aanloop naar de Copa América in de Verenigde Staten van deze zomer, treffen Mexico en Brazilië elkaar. Beide ploegen hopen zich goed voor te kunnen bereiden op het eindtoernooi, waar Brazilië één van de favorieten voor winst is. In deze wedstrijd in Texas zijn beide ploegen op zoek naar het goede gevoel na een lastige periode. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Mexico - Brazilië.

Wedtip Mexico - Brazilië

Mexico Recente resultaten

Mexico's laatste wedstrijd op 6 juni eindigde in een teleurstellende 0-4 nederlaag tegen Uruguay in een vriendschappelijke wedstrijd. Het team speelde in de Verenigde Staten met veel reserves, maar kwam alsnog erg slecht voor de dag. Dit was een groot contrast met hun laatste 13 wedstrijden waarin ze consistent scoorden.

Daarvoor pakte Mexico een nipte 1-0 overwinning op Bolivia in een andere vriendschappelijke wedstrijd in de Verenigde Staten op 1 juni. Ze leden in maart een 2-0 nederlaag tegen de VS in de Nations League-finale, na een comfortabele 0-3 overwinning op Panama.

Brazilië Recente resultaten

In hun meest recente wedstrijd op 26 maart 2024, speelde Brazilië met 3-3 gelijk tegen Spanje in een vriendschappelijke wedstrijd. De ploeg kwam laat terug van een achterstand om alsnog een resultaat te boeken. Daarvoor pakte Brazilië in een oefenwedstrijd op Wembley een 0-1 overwinning op Engeland op 23 maart 2024, supertalent Endrick zorgde voor het enige doelpunt.

Echter, de vorm van het team voor deze vriendschappelijke wedstrijden was minder inspirerend. Ze leden een 0-1 nederlaag tegen Argentinië in de WK-kwalificatie van de CONMEBOL. Daarvoor waren er opeenvolgende nederlagen tegen Colombia (2-1) en Uruguay (2-0) in dezelfde competitie, iets dat Brazilië vrijwel nooit overkomt.

Mexico - Brazilië Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 2 juli 2018 zegevierde Brazilië met 2-0 tegen Mexico op het WK in Rusland. In de afgelopen 10 H2H-ontmoetingen heeft Brazilië de overhand gehad met 6 overwinningen tegenover 3 van Mexico, en slechts 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Mexico - Brazilië Doelpunten

Met historische H2H-ontmoetingen die lage scores zagen, lijkt de minder dan 2.5 doelpunten met odds van 1.97 aantrekkelijk. Dit gezien Brazilië de 0 kan houden en Mexico's recente moeite met scoren. Echter, de meer dan 3.5 doelpunten met 2.95 odds kunnen wedders verleiden die een open wedstrijd verwachten. Dit gezien Brazilië's potentieel in de aanval en de vriendschappelijke aard van de wedstrijd.

De BTS-markt presenteert een dilemma; de odds zijn bijna gelijk met "Ja" op 1.83 en "Nee" op 1.89. Gezien Brazilië's recente clean sheets tegen Mexico, lijkt "BTS: Nee" de waarschijnlijkere uitkomst. Dit ondanks de aanvallende flair die beide teams bezitten.

Mexico - Brazilië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Brazilië: Alisson, Danilo, Fabricio Bruno, Lucas Beraldo, Wendell, Lucas Paquetá, Bruno Guimaraes, João Gomes, Raphinha, Rodrygo, Vinícius Júnior.

Vermoedelijke opstelling: Felipe Rdoriguez, Brian Garcia, Victor Guzman, Jesus Orozco, Gerardo Arteaga, Edson Alvarez, Fernando Beltran, Roberto Alvarado, Orbelin Pineda, Cesar Huerta, Guillermo Martinez.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Mexico - Brazilië Topscorers

Uriel Antuna leidt de aanval van Mexico in vriendschappelijke wedstrijden met 3 goals. Middenvelders Cesar Huerta, Edson Álvarez, en aanvaller Orbelin Pineda hebben elk 2 keer gescoord. Verdediger Johan Vasquez heeft een enkel doelpunt gemaakt.

Voor de bezoekers valt Rodrygo op als topscorer in recente wedstrijden, met 4 goals. Marquinhos en Lucas Paquetá hebben elk 2 keer gescoord, aangevuld met 2 doelpunten van de jonge Endrick. Vinícius Júnior voegt ook dreiging toe met 1 doelpunt.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.85

Ja

1.87

Reguliere speeltijd

Mexico

7.20

Brazilië

1.43

Gelijk

4.75

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

5.00

Minder dan 4.5

1.15

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Za, 7 sep, 23:00

VS

VS

Canada

Canada

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!