back arrow

WEDTIPS

KroatiëAlbanië

Volksparkstadion Hamburg

Standen
Groep B
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Spanje

Spanje

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Italië

Italië

3

1|1|1

3|3

0

4

3

Kroatië

Kroatië

3

0|2|1

3|6

-3

2

4

Albanië

Albanië

3

0|1|2

3|5

-2

1

Opstelling Kroatië - Albanië

In de strijd om de beste 2 in groep B van het Europees Kampioenschap staan Kroatië en Albanië tegenover elkaar in het Volksparkstadion. Beide ploegen staan na 1 gespeelde wedstrijd nog zonder punten. De landen hebben nu een resultaat nodig om nog een goede kans te maken op de volgende ronde. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Kroatië - Albanië.

Wedtip Kroatië - Albanië

De recente vorm van Kroatië

Kroatië's meest recente wedstrijd op 15 juni op het EK eindigde in een 3-0 nederlaag tegen Spanje. Deze uitslag kwam enigszins overeen met de verwachtingen van de bookmakers, al was het verschil in goals groter dan verwacht. Kroatië was zeker niet kansloos, maar Spanje ging erg efficiënt met hun kansen om.

Voor die tijd pakte Kroatië een 1-2 overwinning op Portugal in een vriendschappelijke wedstrijd op 8 juni. Hiermee kwam een einde aan Portugal's reeks van 11 thuisoverwinningen op rij. Hun voorafgaande thuiswedstrijd was een overtuigende 3-0 overwinning tegen Noord-Macedonië in een andere vriendschappelijke ontmoeting.

De recente vorm van Albanië

Albanië's meest recente wedstrijd op 15 juni 2024 eindigde in een 2-1 nederlaag tegen regerend Europees kampioen Italië op het EK. Hoewel dit resultaat ongunstig was voor de ploeg, verweerde Albanië zich erg goed. Het resultaat kwam overeen met de voorspellingen van de bookmakers.

In hun voorafgaande wedstrijden pakte Albanië een 3-1 thuisoverwinning op Azerbeidzjan en een comfortabele 3-0 zege tegen Liechtenstein. Beide in vriendschappelijke wedstrijden. Deze resultaten lieten een tijdelijke verbetering in hun vorm zien na wat moeizame wedstrijden.

Kroatië - Albanië Head to Head

Deze ontmoeting tussen Kroatië en Albanië wordt de eerste tussen de 2 landen.

Kroatië - Albanië Doelpunten

Gezien de vorm van Kroatië en de defensieve kwetsbaarheden van Albanië, biedt de doelpuntenmarkt interessante opties. Met Kroatië dat consistent scoort en Albanië dat veel doelpunten tegen krijgt, suggereren de odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 2.02 een potentieel voor minimaal 3 doelpunten. Omgekeerd kan "minder dan 3.5 doelpunten" op 1.26 aanspreken voor wie een minder open wedstrijd verwacht.

De BTS-markt weerspiegelt onzekerheid, met "BTS: Ja" op 2.18 en "BTS: Nee" op 1.58. Gezien de goede verdediging van Kroatië en de problemen van Albanië, lijkt "BTS: Nee" de veiligere weddenschap. Maar de waarde ligt in de mogelijkheid van beide teams om het net te vinden, want Kroatië verdedigde in de eerste helft tegen Spanje niet goed. Dit maakt "BTS: Ja" een aantrekkelijke optie voor wedders die hogere rendementen zoeken.

Kroatië - Albanië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Kroatië: Dominik Livakovic, Josip Stanisic, Josip Sutalo, Marin Pongracic, Josko Gvardiol, Luka Modrić, Marcelo Brozovic, Mateo Kovačić, Lovro Majer, Ante Budimir, Andrej Kramaric.

Vermoedelijke opstelling Albanië: Thomas Strakosha, Elseid Hysaj, Arlind Ajeti, Berat Djimsiti, Mario Mitaj, Jasir Asani, Ylber Ramadani, Kristjan Asllani, Taulant Seferi, Nedim Bajrami, Armando Broja.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Kroatië - Albanië Topscorers

De aanvalskracht van de thuisploeg wordt belichaamd door Lovro Majer, die 4 keer heeft gescoord vanuit het middenveld in recente wedstrijden. Andrej Kramaric, Mario Pasalic, en Bruno Petkovic hebben elk 2 goals gemaakt. De ervaren Luka Modrić heeft ook 1 keer gescoord.

Voor de bezoekers zijn de doelpuntenverantwoordelijkheden gelijk verdeeld onder Nedim Bajrami, Qazim Laci, en Ernest Muci, met elk 2 goals. Bajrami scoorde tegen Italië het snelste doelpunt ooit op een EK, door al na 23 seconden het net te vinden. 

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.18

Nee

1.58

Reguliere speeltijd

Gelijk

4.60

Kroatië

1.42

Albanië

8.50

totaal aantal doelpunten

Minder dan 4.5

1.09

Meer dan 4.5

7.00

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!