KaiserslauternBayer Leverkusen

Olympiastadion

Opstelling Kaiserslautern - Bayer Leverkusen

Deze bekerfinale in het Olympiastadion in Berlijn kan wel eens een mooie kroon op het seizoen van Leverkusen worden met de dubbel. Kaiserslautern en Bayer Leverkusen nemen het tegen elkaar op in de finale van de DFB Pokal. Leverkusen is de torenhoge favoriet, maar leed deze week in de UEFA Europa League finale wel de eerste nederlaag van het seizoen. Kaiserslautern is een subtopper op het tweede niveau en moet hopen op een verrassing in Berlijn.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Kaiserslautern - Bayer Leverkusen.

Wedtip Kaiserslautern - Bayer Leverkusen

Kaiserslautern Recente resultaten

Kaiserslautern's laatste wedstrijd op 19 mei 2024 resulteerde in een 5-0 thuisoverwinning tegen Eintracht Braunschweig in de 2. Bundesliga. Dit resultaat was in lijn met de verwachtingen van de bookmakers. 

Voor deze overwinning kende Kaiserslautern wisselvallige resultaten in de competitie. Er was een 3-1 nederlaag uit bij Hertha BSC en een 4-1 overwinning thuis tegen Magdeburg, beide in de 2. Bundesliga.

Bayer Leverkusen Recente resultaten

Bayer Leverkusen's meest recente wedstrijd in de UEFA Europa League eindigde in een teleurstellende 3:0 nederlaag tegen Atalanta op 22 mei 2024. Ademola Lookman was met een hattrick de grote man, terwijl Leverkusen weinig creëerde. Deze nederlaag beëindigde de ongeslagen reeks van 50 wedstrijden voor Leverkusen in een verder historisch seizoen.

Voor deze tegenslag vierden ze een 2-1 overwinning thuis tegen FC Augsburg. Daardoor stelden ze een ongeslagen seizoen veilig. Daarvoor was er een indrukwekkende 0-5 overwinning uit bij VfL Bochum, waarbij Leverkusen's aanvallende kracht duidelijk zichtbaar was.

Kaiserslautern - Bayer Leverkusen Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 3 maart 2015 won Bayer Leverkusen met 2-0 van Kaiserslautern in het kader van de DFB Pokal. In de afgelopen 10 H2H-ontmoetingen heeft Bayer Leverkusen gedomineerd met 6 overwinningen. Kaiserslautern heeft 2 keer gewonnen en 2 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Kaiserslautern - Bayer Leverkusen Doelpunten

De meer/minder dan 2.5 doelpunten markt biedt odds van 1.94 voor meer dan 3.5 doelpunten en 1.78 voor minder dan 3.5 doelpunten. Wedders zullen zowel Kaiserslautern's recente doelpuntrijke prestaties als Bayer Leverkusen's sterke aanval in acht houden. Gezien het historische H2H-gemiddelde van 2.6 doelpunten per wedstrijd, lijkt minder dan 3.5 doelpunten op 1.78 een verleidelijke optie. Toch kan Leverkusen's sterke aanval het totaal hoger duwen.

De BTS-markt staat op 2.08 voor 'Ja' en 1.70 voor 'Nee'. Gezien Kaiserslautern's consistente scoren in eigen huis, en Leverkusen's indrukwekkende reeks zonder nederlaag in eigen land, lijkt 'BTS: Ja' op 2.08 interessant. Echter, Leverkusen houdt het achterin ook vaak dicht, dus dat kan sommigen naar de 'Nee' optie doen neigen, vooral in een finale waar de belangen groot zijn.

Kaiserslautern - Bayer Leverkusen Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Kaiserslautern: Julian Krahl, Almamy Touré, Kevin Kraus, Boris Tomiak, Tymoteusz Puchacz, Filip Kaloc, Tobias Raschl, Frank Ronstadt, Marlon Ritter, Kenny Prince Redondo, Daniel Hanslik.

Vermoedelijke opstelling Bayer Leverkusen: Matej Kovar, Edmond Tapsoba, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Josip Stanisic, Alejandro Grimaldo, Exequiel Palacios, Granit Xhaka, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Amine Adli.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Kaiserslautern - Bayer Leverkusen Topscorers

Richmond Tachie leidt de aanval van de thuisploeg in de DFB-Pokal met 3 goals. Middenvelder Kenny Prince Redondo en aanvaller Marlon Ritter hebben elk 2 keer gescoord. Verdedigers Almamy Touré en Boris Tomiak hebben elk 1 goal bijgedragen aan het totaal.

Amine Adli valt op bij de bezoekers met een indrukwekkend totaal van 5 goals in dit toernooi. Middenvelder Florian Wirtz en aanvaller Adam Hlozek zijn ook cruciaal geweest, met elk 3 goals. Verdedigers Jonathan Tah en Jeremie Frimpong hebben beiden 2 goals toegevoegd aan de bekercampagne van hun team.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds