ItaliëAlbanië

BVB Stadion Dortmund

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Spanje

Spanje

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Italië

Italië

3

1|1|1

3|3

0

4

3

Kroatië

Kroatië

3

0|2|1

3|6

-3

2

4

Albanië

Albanië

3

0|1|2

3|5

-2

1

Opstelling Italië - Albanië

Met de aftrap van het EK 2024 in zicht, staan Italië en Albanië beide aan de start van hun campagne in groep B. De huidige Europees kampioen Italië neemt het op tegen een debutant in dit toernooi. Beide teams zullen gebrand zijn op een sterke start in dit prestigieuze toernooi.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Italië - Albanië.

Wedtip Italië - Albanië

Italië Recente resultaten

In de laatste 6 wedstrijden voor het EK 2024 bleef Italië ongeslagen. In de 2 oefenwedstrijden voor het Europees Kampioenschap speelden de Italianen met 0-0 gelijk tegen Turkije en won het met 1-0 van Bosnië-Herzegovina.

Hiervoor werden Ecuador (2-0), Venezuela (1-2) en Noord-Macedonië (5-2) verslagen, terwijl er tegen Oekraïne met 0-0 gelijk werd gespeeld. Italië zal in de 'Poule des Doods' alles op alles moeten zetten voor een plek in de knock-outfase.

Albanië Recente resultaten

Albanië wist de laatste 2 wedstrijden te winnen, al waren hierin Azerbeidzjan en Liechtenstein de tegenstanders. Deze landen werden met respectievelijk 3-1 en 3-0 verslagen.

Hiervoor wist Albanië 4 opeenvolgende wedstrijden niet te winnen. Tegen Moldavië en de Faeröer eilanden werd er gelijkgespeeld, terwijl Zweden en Chili te sterk waren voor de Albanezen. In deze poule hoopt Albanië voor een enorme stunt te zorgen.

Italië - Albanië Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 16 november 2022, zegevierde Italië met 1-3 tegen Albanië in een vriendschappelijke wedstrijd. In de 4 H2H-ontmoetingen heeft Italië gedomineerd met 4 overwinningen, terwijl Albanië geen overwinning wist te boeken.

Italië - Albanië Doelpunten

Met Italië's sterke thuisrecord en Albanië's matige selectie, biedt de meer/minder dan doelpuntenmarkt interessante opties. Historisch gezien hebben H2H-duels gemiddeld 2.25 doelpunten per wedstrijd gehad, wat wijst op een spannende strijd. Echter, de kracht van Italië zou de balans kunnen doen doorslaan. "Meer dan 2.5 doelpunten" op 1.97 zou aantrekkelijk kunnen zijn voor wie een open wedstrijd verwacht. Gezien de vorm van Italië lijkt "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.77 echter de betere weddenschap.

Gezien Italië's aanval en Albanië's opportunisme, biedt "BTS: Ja" op 2.35 mogelijk waarde. Toch maakt Italië's vermogen om de 0 te houden, en Albanië's gebrek aan goals, "BTS: Nee" op 1.53 een verleidelijke optie voor wedders die een eenzijdige uitslag verwachten.

Italië - Albanië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Italië: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Federico Dimarco, Jorginho, Nicolò Barella, Lorenzo Pellegrini, Federico Chiesa, Gianluca Scamacca, Mattia Zaccagni.

Vermoedelijke opstelling Albanië: Thomas Strakosha, Iván Balliu, Enea Mihaj, Berat Djimsiti, Mario Mitaj, Ylber Ramadani, Kristjan Asllani, Myrto Uzuni, Qazim Laci, Nedim Bajrami, Armando Broja.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Italië - Albanië Topscorers

De aanval van de thuisploeg wordt geleid door Mateo Retegui, die dit seizoen al twee keer het net heeft gevonden. Middenvelders Nicolo Barella, Lorenzo Pellegrini en Davide Frattesi hebben elk een goal bijgedragen, wat de scorekracht van het team versterkt.

Voor Albanië waren Jasir Asani en Nedim Bajrami topscorer in het EK-kwalificatietoernooi met elk 3 goals. Taulant Seferi scoorde 2 keer. Onder andere Qazim Laci en aanvaller Ernest Muci hebben beiden hun stempel gedrukt met elk 1 goal.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds