back arrow

WEDTIPS

DenemarkenNoorwegen

Opstelling Denemarken - Noorwegen

In de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland treffen Denemarken en Noorwegen elkaar. Dit gebeurt in een vriendschappelijke krachtmeting in het Brøndby Stadion. Noorwegen wist zich niet te plaatsen voor het EK en kijkt alweer richting de WK-kwalificatiereeks, maar Denemarken hoopt zich in vorm te spelen voor het Europees kampioenschap.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Denemarken - Noorwegen.

Wedtip Denemarken - Noorwegen

Denemarken Recente resultaten

Denemarken's meest recente wedstrijd op 5 juni 2024 eindigde in een spannende 2-1 overwinning op Zweden. Dit was in een vriendschappelijke wedstrijd. De wedstrijd begon al goed met een doelpunt van Pierre-Emile Højbjerg in de 2e minuut en een gelijkmaker van Zweden's Alexander Isak in de 9e minuut. Een laat doelpunt van Christian Eriksen in de 86e minuut zorgde ervoor dat Denemarken de winst pakte.

Voor die tijd liet Denemarken hun positieve vorm al zien met een comfortabele 2-0 overwinning op de Faeröer. Ook speelden ze zonder doelpunten gelijk tegen Zwitserland, beide in vriendschappelijke wedstrijden. Deze resultaten tonen een degelijke vorm in eigen huis, met 2 achtereenvolgende wedstrijden zonder tegendoelpunten.

Noorwegen Recente resultaten

Noorwegen's meest recente wedstrijd op 5 juni 2024 resulteerde in een mooie 3-0 overwinning op Kosovo. Dit was in een vriendschappelijke ontmoeting. Erling Haaland was de held van de dag met alle 3 de doelpunten, inclusief een spectaculaire lob. De wedstrijd, die plaatsvond in het Ullevål Stadion, eindigde daarom positief voor Noorwegen dat teleurstellend het EK mist.

In hun voorafgaande wedstrijden kende Noorwegen wisselende resultaten. Ze speelden met 1-1 gelijk tegen Slowakije en leden thuis een 1-2 nederlaag tegen Tsjechië. Beide wedstrijden waren oefenduels. Deze uitkomsten waren enigszins teleurstellend, gezien de ambities en recente vorm van het team.

Denemarken - Noorwegen Head to Head

Op 15 november 2013 versloeg Denemarken Noorwegen met 2-1 in hun laatste ontmoeting. Dit was in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun laatste 6 onderlinge wedstrijden heeft Denemarken gedomineerd met 3 overwinningen. Noorwegen wist geen overwinning te boeken en 3 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Denemarken - Noorwegen Doelpunten

Met Denemarken's sterke statistieken thuis en Noorwegen's veerkracht in recente wedstrijden, biedt de meer/minder dan wedmarkt interessante opties. Historische H2H-ontmoetingen suggereren een bescheiden aantal goals, in lijn met de 'minder dan 2.5 doelpunten' odds op 1.96. Echter, gezien Denemarken's recente scorende vorm en de vorm van Haaland voor Noorwegen, zou 'meer dan 2.5 doelpunten' op 1.78 wedders kunnen aantrekken.

De BTS-markt staat op 1.63 voor 'Ja' en 2.18 voor 'Nee'. Gezien het feit dat beide teams in 3 van hun laatste 4 ontmoetingen hebben gescoord, en Denemarken's consistente goals thuis, lijkt 'BTS: Ja' een logische weddenschap. Toch biedt 'BTS: Nee' op 2.18 waarde voor diegenen die een tegenvallende wedstrijd verwachten.

Denemarken - Noorwegen Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Denemarken: Frederik Rønnow, Rasmus Kristensen, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Alexander Bah, Joakim Mæhle, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Nørgaard, Christian Eriksen, Rasmus Højlund, Jonas Wind.

Vermoedelijke opstelling Noorwegen: Ørjan Håskjold Nyland, Kristoffer Vassbakk Ajer, Andreas Hanche-Olsen, Leo Østigård, David Møller Wolfe, Kristian Thorstvedt, Sander Berge, Oscar Bobb, Martin Ødegaard, Jørgen Strand Larsen, Erling Haaland.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Denemarken - Noorwegen Topscorers

Bij de thuisploeg is middenvelder Pierre-Emile Højbjerg de belangrijkste doelpuntenmaker geweest in de oefenwedstrijden met 2 goals. Hij wordt op de voet gevolgd door Christian Eriksen, die eenmaal het net vond. Rasmus Højlund lijkt voorin echter de belangrijkste man. Hij werd de Deense topscorer in het kwalificatietoernooi met 7 goals.

Aan de kant van de bezoekers liet Erling Haaland eerder deze week zijn vorm zien met 3 goals. Jørgen Strand Larsen en Oscar Bobb scoorden eerder ook voor Noorwegen, elk 2 doelpunten. Kristoffer Vassbakk Ajer en Antonio Nusa hebben elk ook een doelpunt bijgedragen aan de totale score van hun team in recente wedstrijden.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.66

Nee

2.12

Reguliere speeltijd

Noorwegen

3.20

Gelijk

3.35

Denemarken

2.32

totaal aantal doelpunten

Minder dan 3.5

1.32

Meer dan 3.5

3.15

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Di, 25 jun, 00:30

Ecuador

Ecuador

Bolivia

Bolivia

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!