back arrow

SPORT

Dit wordt het weekend #8

Laatste update 22-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

De achtste editie van ‘Dit wordt het weekend’ staat in het teken van onze eigen Eredivisie, maar ook de Engelse Premier League. Met Tottenham Hotspur - Liverpool & Ajax in actie hebben we genoeg te bespreken.

Het idee

Wekelijks lichten wij voor jullie 3 wedstrijden uit, waar een betslip uit komt rollen. Elk weekend lichten wij voor jullie 3 elementen uit: de Wedstrijd van de Week, de verrassing van het weekend en het zekerheidje.

Wedstrijd van de Week

De Wedstrijd van de Week bij BetCity is Tottenham Hotspur - Liverpool. Beide ploegen zijn uitstekend begonnen aan het seizoen 2023/24 en het belooft in Londen een hevige strijd te worden.
Liverpool is met 16 punten uit de eerste 6 competitiewedstrijden op de tweede plek terug te vinden. Alleen de openingswedstrijd tegen Chelsea werd met 1-1 gelijkgespeeld, maar de overige 6 duels in alle competities werden allemaal gewonnen. The Reds zijn inmiddels 18 opeenvolgende wedstrijden in alle competities ongeslagen.
Wij zijn dan ook van mening dat Liverpool in het Tottenham Hotspur Stadium de favoriet is. Dit is - naast de goede vorm - ook te danken aan de eerdere ontmoetingen met de Spurs. In de laatste 12 wedstrijden tegen Tottenham Hotspur bleef Liverpool namelijk ongeslagen.
Wij zien Liverpool in het Tottenham Hotspur Stadium als de favoriet. Wij zetten in op het volgende: ‘Gelijkspel geen weddenschap: Liverpool wint’ voor 1.63 keer je inzet. Wil je meer informatie over deze soort weddenschap? Klik dan hier.

Verrassing van het weekend

De tweede wedstrijd van ‘Dit wordt het weekend’ speelt zich af in ons eigen kikkerlandje. Ajax is in de Eredivisie - in negatieve zin - de verrassing van het seizoen.
Na 5 competitiewedstrijden staat de teller op slechts 5 punten. De ontmoeting met RKC Waalwijk is voor de Amsterdammers dan ook een must-win. De laatste 10 onderlinge duels met de thuisploeg werden allemaal gewonnen, dus het lijkt duidelijk dat RKC een van de favoriete tegenstanders is van Ajax.
RKC Waalwijk verloor de eerste 4 competitiewedstrijden, maar wist de laatste 2 duels te winnen. Desondanks zijn wij van mening dat Ajax over veel meer kwaliteit dan RKC Waalwijk beschikt, waardoor wij een zege voor de ploeg van Maurice Steijn verwachten.
Wij voorzien een overwinning voor Ajax. In het Mandemakers stadion levert je dit 1.57 keer je inzet op.

Zekerheidje

Er zijn een aantal dingen zeker in het leven en een nieuwe nederlaag van Sheffield United lijkt er hier één van. De promovendus is dramatisch begonnen aan het seizoen 2023/24 en lijkt duidelijk tekort te komen voor de Premier League.
Alleen tegen concurrent Everton werd er gelijkgespeeld en de overige duels gingen verloren. In de laatste speelronde kreeg Sheffield United een enorm pak slaag te verwerken. Newcastle United wist in het hol van de leeuw met maar liefst 0-8 (!) te winnen.
Sheffield United lijkt voor West Ham United de ideale tegenstander om de sterke seizoenstart door te trekken. Vooralsnog wisten alleen Manchester City en Liverpool van de Londenaren te winnen, terwijl de ploeg van David Moyes te sterk was voor onder meer Brighton & Hove Albion en Chelsea. Wij voorzien een probleemloze middag voor oud-Ajacieden Edson Álvarez en Mohammed Kudus.
Wij verwachten dat West Ham United de 3 punten in eigen huis zal houden ten koste van Sheffield United. Wij zetten in op -1 Asian Handicap: West Ham United wint van Sheffield United (1.75).

Betslip

Een overwinning van Liverpool - met ingebouwde zekerheid - op Tottenham Hotspur, een zege van Ajax ten koste van RKC Waalwijk en West Ham United wint met -1 Asian Handicap van Sheffield United. Dit is onze betslip voor zaterdag 30 september, die je maar liefst 4.47 keer je inzet oplevert.
promotional image
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!