back arrow

SPORT

BetCity Betslip #8: NL vs. Frankrijk!

Laatste update 21-02-2024

5 min leestijd

promotional image

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op het kwalificatie-interlandvoetbal: Nederland - Frankrijk, Portugal - Slowakije & Oostenrijk - België.

Portugal - Slowakije: Beide Teams Scoren - Nee (1.65)

We trappen de achtste editie van de ‘BetCity Betslip’ af in Porto. In Estádio do Dragão ontvangt Portugal in eigen land Slowakije. Beide landen liggen uitstekend op schema voor een ticket voor het Europees Kampioenschap.
Portugal is na 6 kwalificatiewedstrijden nog altijd foutloos. Sterker nog, het is voor de Portugezen nog altijd wachten op de eerste tegentreffer. Slowakije is met 13 punten uit 6 poulewedstrijden in Groep J op de tweede plek terug te vinden. De defensie van de bezoekers is ook het sterke punt, zo incasseerde Slowakije in 6 duels slechts 2 tegentreffers.
Wij voorzien in de thuisbasis van FC Porto Beide Teams Scoren - Nee. Minimaal één van de 2 ploegen mag dus niet scoren. Voor de Portugezen was deze bet in de eerste 6 kwalificatiewedstrijden winnend. Voor de Slowaken was deze weddenschap goed in 5 van de 6 EK-kwalificatieduels. In 4 van de 5 eerdere ontmoetingen tussen deze landen was deze bet goed. Een quotering van 1.65 is dan ook meer dan interessant. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Portugal - Slowakije.

Nederland - Frankrijk: Frankrijk over 4.5 schoten op doel (1.96)

Van Portugal - Slowakije pakken we door met Nederland - Frankrijk. Les Bleus komen in de Johan Cruijff ArenA op bezoek en zijn de torenhoge favoriet voor de overwinning. Ronald Koeman zal de ene na de ander geselecteerde speler afhaken en mist sterspelers als Frenkie de Jong, Memphis Depay en Cody Gakpo.
Wij voorzien in de thuisbasis van Ajax ten minste 5 doelpogingen tussen de palen van Frankrijk. In de laatste 7 wedstrijden kwam het team van Didier Deschamps tot minimaal 5 schoten op doel. In deze reeks zaten tegenstanders als Duitsland, Argentinië en ook Nederland. Eerder in de EK-kwalificatiecyclus kwamen de Fransen tegen Oranje tot maar liefst 8 schoten tussen de palen.
Onder leiding van Koeman is de defensie allesbehalve stabiel. In de laatste 4 duels incasseerde het Nederlands elftal maar liefst 8 tegentreffers, terwijl Kroatië, Italië, Griekenland en Ierland in deze reeks de tegenstander waren. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Nederland - Frankrijk.

Oostenrijk - België: Jeremy Doku over 0.5 schoten op doel (2.75)

De laatste wedstrijd speelt zich ook af in de EK-kwalificatiecyclus. In Groep F zijn België, Oostenrijk, Zweden, Azerbeidzjan en Estland aan elkaar gekoppeld. Vrijdag 13 oktober ontvangt Oostenrijk in de eigen thuisbasis België. Beide landen liggen uitstekend op koers voor een EK-ticket.
Zowel Oostenrijk als België staat na 5 duels in Groep F op 13 punten. Zweden volgt op de derde plek met slechts 6 punten en zo lijken de Scandinaviërs zo goed als kansloos om deel te nemen op het Europees Kampioenschap in 2024. Wij durven in het Ernst Happel Stadion in Wenen geen winnaar aan te wijzen.
Wij voorzien ten minste één schot tussen de palen van Jeremy Doku. In de zomer legde Manchester City maar liefst €60 miljoen op tafel voor de diensten van de 22-jarige aanvaller. In dienst van The Citizens schiet Doku per 90 minuten gemiddeld 1.08 keer op doel. In 3 van de laatste 4 wedstrijden - waarin hij minimaal een helft speelde - kwam hij tot een schot tussen de palen. In de laatste 2 duels in dienst van De Rode Duivels was deze weddenschap winnend. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Oostenrijk - België.

Betslip

De betslip voor vrijdag 13 oktober 2023 is als volgt: Beide Teams Scoren - Nee bij Portugal - Slowakije, Frankrijk schiet tegen Nederland ten minste 5 keer op doel en Jeremy Doku vuurt tegen Oostenrijk minimaal één schot tussen de palen af voor 8.89 keer je inzet.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!