OostenrijkBelgië

Ernst Happel Stadion

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

België

België

8

6|2|0

22|4

18

20

2

Oostenrijk

Oostenrijk

8

6|1|1

17|7

10

19

3

Zweden

Zweden

8

3|1|4

14|12

2

10

4

Azerbeidjan

Azerbeidjan

8

2|1|5

7|17

-10

7

5

Estland

Estland

8

0|1|7

2|22

-20

1

Wedtips Oostenrijk - België

De spotlight staan op Oostenrijk en België, terwijl de ploegen op zoek zijn kwalificatie voor het EK in Duitsland van volgend jaar veilig te stellen. Ze staan komende vrijdag tegenover elkaar in het Ernst Happel Stadion in Wenen. Oostenrijk is het kwalificatietoernooi goed begonnen met 13 punten uit 5 wedstrijden en doen het daarmee net zo goed als de Belgen, die aan een overwinning genoeg hebben voor plaatsing. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Oostenrijk - België.

Oostenrijk Recente resultaten

Oostenrijk ziet er goed uit voor de komende wedstrijd, waarin ze proberen ongeslagen te blijven. In de laatste 3 wedstrijden versloegen ze eerst Zweden met 2-0, voordat ze in een oefenwedstrijd met 1-1 gelijkspeelden tegen Moldavië. De laatste wedstrijd was de belangrijkste, want daar pakten ze een 1-3 overwinning op Zweden, waarmee ze plaatsing voor het EK van volgend jaar al bijna veilig stelden.

Oostenrijk claimde 4 overwinningen in de laatste 6 interlands, terwijl ze ook 2 keer gelijk speelden. Ze scoorden 13 keer en kregen er 5 tegen. Oostenrijk won tot nog toe al zijn thuiswedstrijden in de EK-kwalificatie en is daarmee op koers voor een plek op het Europees Kampioenschap.

Speel Slimmer wedtips

België Recente resultaten

België is in redelijke vorm, maar speelde een aantal moeizame wedstrijden onder nieuwe trainer Dominic Tedesco. Estland werd met 0-3 verslagen, voordat Azerbeidzjan pas laat opzij werd gezet in een wedstrijd die in 0-1 eindigde. Estland was het meest recente slachtoffer en dit keer ging het makkelijker, met een 5-0 overwinning voor België. België won 5 van de laatste 6 interlands, de andere wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Ze scoorden 16 keer en moesten zelf 3 keer vissen. België won tot nog toe alle 3 de duels buitenshuis die ze speelden in deze kwalificatiereeks.

Oostenrijk - België Head to head

Het eindigde gelijk toen Oostenrijk voor het laatst tegenover België stond. Uiteindelijk kwam er een 1-1 eindstand op het scorebord. De odds voor een gelijkspel bij de bookmakers staan op 3.25. Oostenrijk gaat de komende wedstrijd tegen België met een 0% winstpercentage door 2 gelijke spelen en een nederlaag te noteren tegen de Belgen. Een resultaat om in gedachten te houden voordat je een keuze maakt voor je volgende accumulator, afhankelijk van je wed strategie.

Oostenrijk - België Reguliere speeltijd

Oostenrijk claimde 5 keer de 3 punten in de laatste 10 thuiswedstrijden, terwijl ze ook 3 keer gelijkspeelden en 2 duels verloren. België won 7 van de laatste 10 uitwedstrijden, terwijl ze 2 keer gelijkspeelden en één duel verloren in deze reeks. België heeft een goede kans om te scoren op vrijdag, aangezien Oostenrijk slechts 2 keer de nul heeft gehouden in de laatste 10 thuiswedstrijden. De bezoekers hielden 5 keer de nul in de laatste 10 uitduels.

Oostenrijk - België Meer/minder doelpunten

Meer dan 2,5 doelpunten kwam 1 keer voor in de laatste 3 ontmoetingen tussen Oostenrijk en België. Oostenrijk scoorde gemiddeld 1.66 goals per wedstrijd en België gemiddeld 2.33 goals. In 2 van die ontmoetingen kwamen beide teams tot scoren. In 4 van de laatste 10 wedstrijden van Oostenrijk werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Ze haalden een gemiddelde van 1.7 doelpunten tijdens deze reeks. In 5 van België's laatste 10 wedstrijden die ze speelden werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Ze wisten een gemiddelde van 1.8 doelpunten te scoren in deze wedstrijden.

Oostenrijk - België Beide teams scoren

Oostenrijk en België moesten elk genoegen nemen met één punt in de laatste ontmoeting, die eindigde in 1-1. De odds voor een gelijkspel bij de bookmakers staan op 3.25. Oostenrijk zag in 4 van de laatste 5 wedstrijden Beide Teams Scoren - Ja. De Belgen in 2 van de laatste 5 duels.

Stand Europees Kampioenschap

Zowel België als Oostenrijk heeft een uitstekende start van de kwalificatiecyclus achter de rug. Beide landen staan na 5 wedstrijden op 13 punten en zijn al zo goed als zeker voor een ticket voor het EK.

Oostenrijk Belangrijke spelers

Als we kijken naar de doelpuntenproductiviteit in Europees Kampioenschap dit seizoen, moet thuisploegmanager Ralf Rangnick voor de komende wedstrijd kunnen beschikken over namen als Stefan Posch (2A) en Florian Kainz (1G).

België Belangrijke spelers

Enkele van de meest productieve spelers van België die op dit moment beschikbaar zijn voor Domenico Tedesco zijn Arthur Theate (2A), Jan Vertonghen (1G), Orel Mangala (1A), Yannick Carrasco (1G & 2A), Charles De Ketelaere (1G), Dodi Lukebakio (3A), Jeremy Doku (1A), Johan Bakayoko (1G & 2A), Leandro Trossard (1G) en Romelu Lukaku (8G & 1A).

Oostenrijk - België Topscorers

Het is moeilijk om voorbij Romelu Lukaku te kijken, als je een doelpuntenmaker zoekt, want hij lijkt in geweldige vorm. Hij raakte het doel 8 keer in recente EK-kwalificatiewedstrijden voor België, en is dit seizoen op clubniveau ook in geweldige vorm bij AS Roma. Met 3 goals in deze kwalificatiereeks, is Michael Gregoritsch ook een speler om naar uit te kijken.

Voorspelling Oostenrijk - België

Oostenrijk - België Opstellingen

Oostenrijk selectie: Alexander Schlager, Daniel Bachmann, Niklas Hedl, David Alaba, Kevin Danso, Maximilian Woeber, Philipp Lienhart, Philipp Mwene, Stefan Posch, Christoph Baumgartner, Dejan Ljubicic, Florian Grillitsch, Florian Kainz, Konrad Laimer, Leopold Querfeld, Marcel Sabitzer, Matthias Seidl, Muhammed-Cham Saracevic, Nicolas Seiwald, Patrick Wimmer, Xaver Schlager, David Schnegg, Karim Onisiwo, Marko Arnautovic, Michael Gregoritsch.

België selectie: Arnaud Bodart, Koen Casteels, Matz Sels, Thomas Kaminski, Ameen Al Dakhil, Arthur Theate, Hugo Siquet, Jan Vertonghen, Wout Faes, Zeno Debast, Amadou Onana, Olivier Deman, Orel Mangala, Timothy Castagne, Yannick Carrasco, Youri Tielemans, Charles De Ketelaere, Dodi Lukebakio, Ikoma Lois Openda, Jeremy Doku, Johan Bakayoko, Leandro Trossard, Michy Batshuayi, Romelu Lukaku.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds