BetCity Betslip #5

Laatste update 19-09-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op Real Madrid, Bayern München & Internazionale.

Real Madrid - 1. FC Union Berlin: Federico Valverde over 0.5 schoten op doel (1.83)

De Madrilenen nemen het in de eerste speelronde van de UEFA Champions League op tegen stuntploeg 1. FC Union Berlin. De Duitsers debuteren woensdagavond in het miljardenbal. Met Real Madrid treft Union Berlin direct de recordwinnaar.
Real Madrid verkeert in bloedvorm en wist de eerste 5 competitiewedstrijden van het seizoen 23/24 te winnen. Tegen Union Berlin zullen de Spanjaarden opnieuw alleen genoegen nemen met een zege.
Desondanks tippen wij geen overwinning van Real Madrid. Wij voorzien namelijk ten minste één schot op doel van Federico Valverde. De Uruguayaan kwam in zijn laatste 4 duels tot minimaal één doelpoging tussen de palen. Valverde was het afgelopen weekend tegen Real Sociedad zelfs trefzeker. Tegen Union Berlin verwachten de bookies 6 à 7 schoten op doel, waardoor slechts één schot tussen de palen van Valverde een zekerheidje lijkt. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor Real Madrid - 1. FC Union Berlin.

Bayern München - Manchester United: Bayern München wint (1.55)

In Groep A zijn Bayern München, Manchester United, Galatasaray en FC Kopenhagen aan elkaar gekoppeld. De Duitsers zijn - mede vanwege de crisis waarin de Engelsen zich bevinden - de torenhoge favoriet om deze poule te winnen. Een eventuele groepswinst levert je dan ook slechts 1.55 keer je inzet op.
Wij verwachten dat Bayern München gehakt gaat maken van Manchester United. De Duitsers verkeren in bloedvorm en pakten 10 punten in de eerste 4 competitiewedstrijden. Ter vergelijking, na 5 duels in de Premier League staat de teller voor Manchester United op slechts 6 punten (2W & 3V).
De kleintjes (Wolverhampton Wanderers & Nottingham Forest) werden verslagen, terwijl Brighton & Hove Albion (1-3), Arsenal (3-1) en Tottenham Hotspur (2-0) te sterk waren voor de ploeg van Erik ten Hag. Wij voorzien een nieuwe domper in een topwedstrijd voor de oud-trainer van Ajax. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor Bayern München - Manchester United.

Real Sociedad - Internazionale: Internazionale wint (2.40)

Groep D kan met Real Sociedad, RB Salzburg, Internazionale en SL Benfica alle kanten op. De Italianen zijn echter de favoriet voor de poulewinst en dat is te danken aan de geweldige vorm waarin de bezoekers verkeren.
Inter wist de eerste 4 wedstrijden van het seizoen te winnen. In de laatste 2 speelrondes werden topploegen Fiorentina (4-0) en stadsgenoot AC Milan (5-1) op overtuigende wijze verslagen. Real Sociedad vreest tegen Internazionale dan ook voor een pak slaag.
De Spanjaarden wonnen slechts één van de eerste 5 competitiewedstrijden. Alleen Granada (5-3) werd verslagen. Real Madrid (2-1) won van Real Sociedad, terwijl de laatstgenoemde punten liet liggen tegen laagvliegers Las Palmas (0-0), Celta de Vigo (1-1) en Girona (1-1). Alles wijst er dan ook op dat Internazionale in Spanje zal gaan winnen. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor Real Sociedad - Internazionale.

Betslip

De betslip voor woensdag 20 september 2023 is als volgt: Federico Valverde schiet op doel tegen 1. FC Union Berlin, Bayern München wint van Manchester United & Internazionale wint op bezoek bij Real Sociedad voor in totaal 6.81 keer je inzet.

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!