back arrow

SPORT

BetCity Betslip #19: Ajax & AZ vechten voor hun laatste kans!

Laatste update 14-12-2023

5 min leestijd

promotional image

Zowel Ajax als AZ wacht een cruciale speelronde in Europa. Beide ploegen moeten winnen voor een vervolg van hun Europese campagne. Check hier de negentiende editie van de 'BetCity Betslip' met liefst 5.83 keer je inzet!

Voorbeschouwingen

Check hier onze previews mét wedtips voor de Europese wedstrijden van Ajax & AZ.

Ajax - AEK Athene: Ajax wint & Ar'jany Martha under 1.5 schoten (2.45)

Een do-or-die wedstrijd voor Ajax in de UEFA Europa League. De Amsterdammers ontvangen vanavond om 21:00 uur in de eigen Johan Cruijff ArenA het Griekse AEK Athene. Alleen een zege is voldoende voor een ticket voor de zestiende finale van de UEFA Europa Conference League.
Wij verwachten een overwinning van Ajax. De thuisploeg wist de laatste 4 competitiewedstrijden te winnen en lijkt klaar voor de clash met AEK Athene. De laatstgenoemde won slechts 4 van de laatste 8 duels en verloor liefst 3 van deze wedstrijden.
Naast een zege van Ajax verwachten wij maximaal één doelpoging van Ar'jany Martha. De linksback van de Amsterdammers begon in 3 van de laatste 4 wedstrijden vanaf de aftrap. In deze duels kwam de linkspoot tot slechts 2 schoten. In al deze wedstrijden was deze weddenschap dan ook winnend.

Legia Warschau - AZ: Vangelis Pavlidis scoort (2.38)

In de zesde en laatste speelronde van groep E van de UEFA Europa Conference League wacht de ontmoeting tussen Legia Warschau en AZ. De winnaar van deze clash plaatst zich voor de zestiende finale van dit Europese toernooi, terwijl de Polen genoeg hebben aan een gelijkspel voor een plek bij de eerste 2.
De bookmakers durven in Stadion Wojska Polskiego geen winaar aan te wijzen en wij focussen ons dan ook niet op een 1x2 weddenschap. Wij voorzien in Warschau een doelpunt van Vangelis Pavlidis. De Griek was in de Eredivisie in 15 duels liefst 18 keer trefzeker. In zijn laatste 5 wedstrijden wist hij het net te vinden. In de laatste 2 duels in de UEFA Europa Conference League was Pavlidis ook trefzeker. Een quotering van 2.38 voor een nieuw doelpunt is dan ook veel te hoog.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Ajax wint & Ar'jany Martha under 1.5 schoten (2.45)
  • Vangelis Pavlidis scoort (2.38)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.83!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!