back arrow

SPORT

BetCity Betslip #18: Spaanse clash in aantocht!

Laatste update 08-12-2023

5 min leestijd

promotional image

Atlético Madrid - Almería, Everton - Chelsea en de kraker tussen FC Barcelona en Girona. Oftewel, een zondag om naar uit te kijken. Maak jouw zondag nog spannender met deze BetCity Betslip!

Atlético Madrid - Almería: Atlético Madrid wint & Antoine Griezmann scoort (2.08)

Zondagmiddag vanaf 14:00 zijn de spotlights in Spanje gericht op het Metropolitano Stadium. In Madrid neemt Atlético Madrid het in eigen huis op tegen Almería. Tegen de hekkensluiter van La Liga tellen voor de ploeg van Diego Simeone alleen de 3 punten.
Met 31 punten uit 14 competitiewedstrijden is Atlético Madrid op de vierde plek terug te vinden. Dit seizoen zijn de Madrilenen in La Liga in thuiswedstrijden nog foutloos (7W). Almería is de hekkensluiter van het hoogste niveau van Spanje en won nog geen enkel duel. Buitenshuis staat de teller na 7 wedstrijden op slechts één punt.
Een zege van Atlético Madrid lijkt dan ook een zekerheidje. Daarnaast voorzien wij een doelpunt van Antoine Griezmann. In La Liga was de Fransman al 9 keer trefzeker, alleen sensatie Jude Bellingham (11) flikte dit vaker. In 5 van de laatste 6 duels in de thuisbasis van Atlético Madrid was Griezmann trefzeker.

Everton - Chelsea: over 2.5 goals (1.78)

De tweede wedstrijd van de 'BetCity Betslip' speelt zich af in de Premier League. In de zestiende speelronde ontvangt Everton in de eigen thuisbasis Chelsea. Het verschil op de ranglijst bedraagt 9 punten in het voordeel van The Blues, maar dit heeft alles te maken met het puntenaftrek (-10) van de ploeg uit Liverpool. Anders had Everton op de ranglijst zelfs boven Chelsea gestaan.
De bookmakers zien Chelsea op Goodison Park als de lichte favoriet, maar wij focussen ons niet op een 1x2 weddenschap. Wij voorzien in Liverpool ten minste 3 doelpunten.
Slechts 3 treffers levert je maar liefst 1.78 keer je inzet op. Everton zag in 3 van de laatste 4 wedstrijden over 2.5 goals, maar de reden voor deze bet is de aanwezigheid van Chelsea. De Londenaren zagen namelijk in de eerste 15 competitiewedstrijden 50 treffers, een gemiddelde van 3,33 per duel. De uitslagen van de laatste 5 PL-wedstrijden zijn veelzeggend: 2-1, 3-2, 4-1, 4-4 & 1-4.

FC Barcelona - Girona: +1,5 Asian Handicap: Girona wint (1.57)

De derde en laatste wedstrijd van de achttiende editie van deze rubriek speelt zich af in La Liga. In de zestiende speelronde van het hoogste niveau van Spanje staat een verrassende kraker op het programma: FC Barcelona - Girona.
Girona is bezig aan een geweldig seizoen. Na 15 competitiewedstrijden staat de teller op liefst 38 punten, slechts 7 verliespunten. De voorsprong op nummer 5 Athletic Bilbao bedraagt 10 punten en een ticket voor de UEFA Champions League lijkt een serieuze mogelijkheid voor Daley Blind & co. Slechts één van de 17 duels dit seizoen ging verloren en 14 van deze wedstrijden werden in een zege omgezet. Check hier het succesverhaal van Girona.
Op de ranglijst staat het zelfs boven Barcelona. Ongeacht het resultaat in Estadio Olimpico Lluís Companys, Girona staat ook ná dit weekend boven de ploeg van Xavi Hernández. Wij verwachten dat Girona in Barcelona met +1,5 Asian Handicap gaat winnen van de nummer 3 van La Liga.
Deze weddenschap is dus winnend als Girona wint, gelijkspeelt of met maximaal één doelpunt verschil verliest. In 16 van de 17 wedstrijden dit seizoen in alle competities was deze bet voor Girona winnend. Voor Barcelona was dit in de laatste 14 duels het geval.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Atlético Madrid wint van Almería & Antoine Griezmann scoort (2.08)
  • Over 2.5 goals bij Everton - Chelsea (1.78)
  • +1,5 Asian Handicap: Girona wint bij Barcelona (1.57)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.81!