Favorieten Conference League

Artikel • • Leestijd 3 min

Favorieten Conference League 24/25

Chelsea is de torenhoge favoriet voor de Conference League. Zijn Real Betis en tweemalig finalist Fiorentina serieuze concurrenten? Lees hier op Club BetCity onze analyse voor de Conference League 24/25.

Topfavoriet Conference League

Er is één duidelijke topfavoriet voor de Conference League 24/25: Chelsea.

Chelsea (2.35)

The Blues zijn met een quotering van 2.35 de topfavoriet voor de Conference League. Chelsea beschikt over een enorm brede selectie en lijken de uitgelezen club om de vierde editie van de Conference League te winnen. Met een 4-2 zege op AA Gent in de openingswedstrijd is Chelsea uitstekend begonnen aan het derde Europese toernooi. Sterspeler Cole Palmer is door Chelsea niet ingeschreven voor de competitiefase van de Conference League. Dit geldt ook voor de blessuregevoelige Wesley Fofana en Roméo Lavia. Met ingeschreven spelers als Reece James, Enzo Fernández, Moisés Caicedo, Jadon Sancho, João Félix en oud-PSV'er Noni Madueke zou het een schande zijn als Chelsea de Conference League NIET weet te winnen...

Kanshebbers Conference League

Wat ons betreft zijn, naast topfavoriet Chelsea, twee serieuze kanshebbers voor de Conference League: Real Betis en Fiorentina.

Real Betis (5.50)

De laatste trofee uit de prijzenkast van Real Betis dateert uit 2022; de Copa del Rey. Een Europese prijs wonnen de Spanjaarden nog nooit. Het is nu of nooit, zou je kunnen zeggen. Real Betis heeft de kans om de eerste Spaanse club te worden die de Conference League wint. Roma en West Ham United gingen titelverdediger Olympiakos voor. Is Real Betis de volgende in dit rijtje? FC Barcelona-huurling Vitor Roque en Giovani Lo Celso zijn de smaakmakers bij de La Liga-subtopper. Maken de Spanjaarden in jouw ogen een serieuze kans op de Conference League? Dat zou je 5.50 keer je inzet opleveren.

Fiorentina (6.50)

De Italianen behoren, naast Chelsea en Real Betis, tot de kanshebbers voor de Conference League 24/25. Fiorentina verloor de laatste twee finales van dit toernooi. Is driemaal scheepsrecht? Fiorentina levert je dit seizoen 6.50 keer je inzet op. Met geroutineerde krachten als David de Gea, Robin Goosens en aanvoerder Cristiano Biraghi beschikt Fiorentina over ervaring op het hoogste niveau. De talentvolle Michael Kayode, Edoardo Bove en voormalig AZ-spits Albert Gudmundsson bieden Fiorentina-trainer Raffaele Palladino de ideale mix tussen ervaring en talent.
Promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT