back arrow

SPORT

Big Win: late dubbelslag Go Ahead Eagles goed voor €6.613,05

Laatste update 27-05-2024

5 min leestijd

Big Win - week 22

Een winstbedrag €6.613,05 met een inzet van slechts €12,80. Het competitievoetbal in de grote competities zit erop voor dit seizoen, maar dat weerhoudt ons er (helaas) niet van om Big Wins te incasseren. Deze BetCity-speler vergeet deze dag nooit meer. Check hier zijn gruwelijke betslip.

Elevenfold

Tienmaal over 2.5 goals en één keer 'Beide Teams Scoren - Ja'. Van de Eredivisie play-offs tot het Schotse vrouwenvoetbal, maak het zo gek als je zelf wilt. Deze Grote Speler had in ieder geval vertrouwen in zijn eigen weddenschap. Ondanks een quotering van 516.6 was de inzet van deze geluksvogel niet misselijk: €12.80. Het potentiële winstbedrag? Een imposante €6.613,05.

NEC - Go Ahead Eagles

In de halve finale van de play-offs werd NEC gekoppeld aan Go Ahead Eagles. De Nijmgenaren waren de favoriet voor een plek in de finale, maar niets bleek minder waar. Dankzij een treffer van Kodai Sano kwam NEC op voorsprong, maar in de slotminuten gaven de mannen van Rogier Meijer de 1-0 uit handen. Sterker nog, Go Ahead Eagles wist de wedstrijd in de reguliere speeltijd zelfs nog te beslissen. De Eagles waren in de 77 en 86e minuut trefzeker en wisten zich dankzij deze late goals te plaatsen voor de finale van de play-offs.

Voorbeschouwingen

Bij tien wedstrijden koos deze geluksvogel voor drie doelpunten of meer, maar bij Al Hilal - Al Taee Hail koos deze BetCity-speler voor Beide Teams Scoren - Ja. Ook deze weddenschap was raak. Na 60 minuten stond Al Hilal op een 3-0 voorsprong. Nadat het verschil aan het begin van de tweede helft werd gemaakt, nam de landskampioen van Saudi-Arabië gas terug. Dat kwam deze Grote Speler uitstekend uit, want zo scoorde Al Taee Hail in de 64e minuut de 3-1. Mede dankzij deze treffer was het groot feest bij deze BetCity-speler. Wist je dat wij op Club BetCity ook voorbeschouwingen hebben? Wat dacht je van Al Wahda Mecca - Al Hilal en het Al Nassr van Cristiano Ronaldo: Al Nassr - Al Ittihad.
promotional image
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!