Artikel • Big Wins Sport • Leestijd 4 min

Big Win: Oranje schiet speler naar winst van €3.043,15

Afgelopen weekend behaalde een BetCity-speler een indrukwekkende winst in ons Sportsbook. De Grote Speler zette €10 in op een zevenvoudige weddenschap. Tot zijn geluk kwamen alle voorspellingen uit, wat resulteerde in een gigantische winst van maar liefst €3.043,15!

Zevenvoudige weddenschap

De BetCity-speler zette €10 in op een zevenvoudige weddenschap met een odd van 304.3. Bekijk hieronder welke wedstrijden de speler had opgenomen in zijn combi:
  • Ierland – Engeland (Engeland wint met -1 handicap)
  • Georgië – Tsjechië (Georgië wint de 1e helft)
  • Oekraïne – Albanië (Albanië wint of gelijkspel)
  • Griekenland – Finland (Griekenland wint)
  • Nederland – Bosnië & Herzegovina (Nederland wint de 1e helft)
  • Nederland – Bosnië & Herzegovina (Nederland wint met -1 handicap)
  • Faeröer – Noord-Macedonië (Faeröer wint de 1e helft)

Nederland met ruime cijfers langs Bosnië

Het Nederlands elftal speelde een geweldige wedstrijd tegen Bosnië & Herzegovina. Oranje wist mooie aanvallen op de mat te leggen en won met 5-2. De ploeg ging met een 2-1 voorsprong rusten, dankzij doelpunten van Joshua Zirkzee en Tijiani Reijnders. In de 2e helft kwamen Cody Gakpo, Wout Weghorst en Xavi Simons nog tot scoren voor Oranje.

Engeland wint eindelijk in Ierland

Engeland boekte een opmerkelijke overwinning. De Engelse ploeg wist voor de 1e keer sinds 1964 een overwinning te boeken in Ierland. De treffers kwamen op naam van Declan Rice en Jack Grealish. Uitgerekend de twee spelers met Ierse roots kwamen tot scoren. De eindstand stond na 28 minuten al op het scorebord.

Georgië imponeert tegen Tsjechië

De Georgische voetbalploeg boekte een prachtige overwinning op de Tsjechen. Georgië won met 4-1 en liet geen spaan heel van de opponent. De Georgische doelpunten kwamen op naam van Khvicha Kvaratskhelia, Giorgi Chakvetadze, Georges Mikautadze en Giorgi Kochorashvili. Lukas Kalvach deed in de 81e minuut nog wat terug voor de bezoekers.

Albanië stunt tegen Oekraïne

Het Albanese voetbalteam begon als underdog aan de wedstrijd tegen Oekraïne. In de 50e minuut kwamen de Oekraïners op een 1-0 voorsprong. Lang kon de thuisploeg daar niet van genieten, want vijf minuten later tekende Ardian Ismaili voor de gelijkmaker. Albanië kwam in de 67e minuut zelfs op een 1-2 voorsprong en mocht drie punten bijschrijven.

Griekenland heeft geen moeite met Finland

De BetCity-speler wist ook correct te voorspellen dat Griekenland de winst zou pakken tegen Finland (3-0). De Grieken gingen met een 2-0 voorsprong rusten, dankzij doelpunten van Fotis Ioannidis en Benjamin Kallman. In de 2e helft scoorde Ioannidis zijn tweede treffer van de avond.

Faeröer pakt een punt tegen Noord-Macedonië

De Grote Speler voorspelde dat Faeröer na 45 minuten op een voorsprong zou staan. De Faeröer Eilanden kwamen al vroeg tot scoren en gingen met een 1-0 voorsprong de rust in. In de 50e minuut schoot Enis Bardhi de gelijkmaker binnen. Dankzij het doelpunt van de speler van Trabzonspor moesten de landen de punten delen.
Promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER