back arrow

HOME

Speluitleg: The Shadow Order

Laatste update 28-11-2023

3 min leestijd

thumbnail

Liefhebbers die graag willen meespelen op een magische online gokkast moeten eens een kijkje nemen tussen de spellen van Push Gaming. Je kan namelijk een gokje wagen op The Shadow Order gokkast! Het prachtige kansspel beschikt over een modern design en fantastische animaties. Je hoeft geen rekening te houden met winlijnen, want prijzen kan je winnen met clusters. Daarnaast staan er tal van spannende bonusfeatures klaar op The Shadow Order gokkast!

Hoe werkt The Shadow Order gokkast?

Je speelt op The Shadow Order gokkast met een speelveld van vijf bij vijf, oftewel met 25 symbolen. Er zijn geen winlijnen aanwezig op het kansspel, want je kan een prijs winnen door een cluster te vormen met de symbolen. De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin en er mag maximaal €10 per spin worden ingezet. Het RTP-percentage bedraagt 96,51% en kan stijgen tot maar liefst 96,98%. Er staat een geweldige hoofdprijs klaar van 25.471x de inzet!

Glazen bollen

Je moet goed letten op de gekleurde glazen bollen die langskomen op het speelveld. De glazen bollen fungeren als een Wild symbool en kunnen andere symbolen vervangen. Echter moet je wel eerst winnende combinaties draaien om de Wilds te kunnen verdienen. Bij drie, vijf of zelfs zeven opeenvolgende combinaties verschijnen er Wild symbolen op het speelveld. Mocht een glazen bol op een zogeheten ‘hotspot’ landen, dan kan je gaan genieten van een Mini-Feature. Er zijn drie verschillende Mini-Features beschikbaar op The Shadow Order gokkast:
  • Lage symbolen verdwijnen van het speelveld
  • Drie tot zes extra Wild symbolen
  • Het hoogste symbool blijft staan en de resterende symbolen verdwijnen van het speelveld

Karakters op The Shadow Order gokkast

Er zijn vier verschillende karakters beschikbaar op The Shadow Order gokkast. Een karakter kan op een willekeurig moment langskomen op het spel. Je start altijd met één karakter en dat aantal kan oplopen door ringen te verzamelen op het speelveld. De karakters hebben speciale krachten en kunnen je de helpende hand bieden bij het winnen van een geldprijs. Een karakter kan bijvoorbeeld Wild symbolen opleveren of lage symbolen transformeren in premium symbolen.

Free Spins bonusspel

De glazen bollen, oftewel de Wild symbolen, komen in drie kleuren voorbij op de online gokkast. Simpelweg door alle kleuren in één spin te draaien kan het bonusspel worden geactiveerd. Het fijne is dat alle Wild symbolen op de rollen blijven staan gedurende het Free Spins bonusspel.

Beoordeling van The Shadow Order gokkast

De Shadow Order gokkast is een modern spel en dat is ook duidelijk te zien. Het kansspel kan je spelen op de BetCity app en wij hebben het spel al uitvoerig getest. Bekijk hieronder onze beoordeling:
  • Entertainmentwaarde
The Shadow Order gokkast is hypermodern en beschikt over prachtige animaties. Het is een bijzonder vermakelijk kansspel, dat komt grotendeels door de spannende bonusfeatures en het Free Spins bonusspel. The Shadow Order gokkast is zeker een aanrader!
  • RTP-percentage
Het theoretische uitkeringspercentage op The Shadow Order gokkast bedraagt maximaal 96,98%. Dat is bijzonder hoog voor een online gokkast. Het betekent dat van iedere €10 inzet, er €9,69 terugkeert in de prijzenpot.
  • Innovatie
The Shadow of Order gokkast is misschien niet heel innovatief, maar qua design en animaties is het een kansspel van een hoog niveau. De werking van de Wild symbolen is overigens wel leuk bedacht en zorgen voor een frisse wind in het online casino.
  • Gebruiksvriendelijkheid
Onderin het speelscherm kan de speler eenvoudig de inzet wijzigen. Daarna is het tijd om op de spinknop te klikken en die staat rechts onderin. De symbolen landen snel op de rollen en winnende combinaties worden duidelijk aangegeven. Het is dan ook een gebruiksvriendelijk en eenvoudig kansspel van Push Gaming.
  • Grafische kwaliteit
The Shadow Order gokkast werd in 2019 uitgebracht. Desondanks is de grafische kwaliteit van een hoge kwaliteit. De bewegende animaties en de fraaie symbolen zorgen voor een fijne speelervaring op de online gokkast.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!