back arrow

CASINO

Game of the Week: Sugar Rush 1000

Laatste update 29-04-2024

5 min leestijd

promotional image

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week richten we de schijnwerpers op een vernieuwde parel van Pragmatic Play: Sugar Rush 1000!

Populaire slot met een upgrade

Sugar Rush geldt al lange tijd al een van de absolute toppers van Pragmatic Play. Door het kleurrijke karakter én de hoge volatiliteit van de slot groeide dit spel al snel uit tot een van de meest gespeelde spellen op onze website. Niet geheel onverwachts besloot provider Pragmatic Play dan ook om een nieuwe versie uit te brengen, namelijk de '1000' editie, waarbij de multiplier nog hoger op kan lopen dan in bij het origineel.

Multipliers tot 1024x

Bij Sugar Rush is het verzamelen van multiplier eigenlijk heel simpel. Als je een cluster symbolen wegspeelt, worden de vakjes achter deze symbolen namelijk 'geactiveerd'. Speel je op zo'n vakje nogmaals een cluster weg? Dan komt hier een 2x multiplier op. Speel je daarna nog een keer een cluster weg, dan wordt deze multiplier verdubbeld, in dit geval dus naar 4x. Een slimme speler heeft dan al snel door dat dit erg hard kan oplopen. Want van een 4x, gaat het naar een 8x, een 16x enzovoorts. Bij de oorspronkelijke Sugar Rush is de maximale multiplier op een vakje 128x. Bij deze nieuwe editie, je raadt het vast al, ligt dit maximum een stuk hoger. Bij Sugar Rush 1000 bestaan namelijk ook nog de 256x, 512x én 1024x. Het is vast overbodig om te vermelden dat dit tot enorm hoge winsten kan leiden. Absoluut de moeite waard om deze potentiële nieuwe topper van Pragmatic een kans te geven dus!

Sugar Rush 1000

  • RTP: 94,50%
  • Reels: 7
  • Winlijnen: nvt
  • Manier van winnen: Clusters
  • Wild symbolen: Nee
  • Gratis spins: Ja
  • Jackpot: Nee
  • Max win: 25.000x

Gratis Sugar Rush 1000 spelen

Liefhebbers van gokkasten krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Sugar Rush 1000 gokkast en de Candy Blitz Bombs gokkast van Pragmatic Play. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. Je kan altijd later nog met echt geld meespelen op de ‘Game of the Week’. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!