back arrow

CASINO

Game of the Week: Firebird 81

Laatste update 08-07-2024

5 min leestijd

promotional image

Een nieuwe week is begonnen en er staat een splinternieuwe Game of The Week voor de spelers klaar. Ditmaal gaat het om een populaire kansspel van de gameprovider Synot. De Firebird 81 gokkast is een exclusief spel dat pas kortgeleden werd gelanceerd bij BetCity. Ontdek hieronder hoe de Firebird 81 gokkast werkt!

Spelregels Firebird 81

Je speelt op de Firebird 81 gokkast met 3 rollen, 4 rijen en met 81 winstmanieren. Het compacte speelveld zorgt meer overzicht tijdens het spelen. De minimale inzet bedraagt slechts €0,10 per spin, terwijl er maximaal €200,00 per spin kan worden ingezet. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 95,12% en de variantie is gemiddeld. Natuurlijk kan je de Firebird 81 gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet, bijvoorbeeld op de BetCity app!

Wild symbolen

De Wild symbolen op de Firebird 81 gokkast hebben een speciale functie. Allereerst kunnen de vogels andere symbolen vervangen en voor een mooie winst zorgen op de online gokkast. Daarnaast beschikken over de Wilds over een vermenigvuldiger. Alle combinaties met een Wild symbool worden dubbel uitgekeerd. Hoe meer Wilds er op de rollen verschijnen, des te hoger de vermenigvuldiger.
  • 2 Wilds: 2x vermenigvuldiger
  • 3 Wilds: 4x vermenigvuldiger
  • 4 Wilds: 8x vermenigvuldiger

Gamble Feature

Spelers kunnen alle gewonnen prijzen direct incasseren of toch nog inzetten op de Gamble Feature. In dat geval start er een kort en krachtig kaartspel. Er verschijnt een gesloten speelkaart op het scherm. Het doel is om te raden of het om een zwarte of een rode kaart gaat. De speler kan de eerder behaalde winst op die manier verdubbelen, maar ook weer verliezen.

Firebird 81

  • Reels: 3 x 4
  • Manier van winnen: Combinaties
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Nee
  • Vermenigvuldigers: Ja
  • Jackpot: Nee
  • RTP: 95,12%

Gratis Firebird 81 spelen

Liefhebbers kunnen op de Firebird 81 gokkast spelen met echt geld, maar ook eerst gratis oefenen! Ga naar de Firebird 81 gokkast en klik op ‘proberen’. Vervolgens kan er met oefengeld worden meegespeeld op de gokkast van Synot. Oefenen kan gratis en onbeperkt!

Vorige Games of the Week

Iedere week zetten wij een nieuw top spel in de schijnwerpers! Bekijk hieronder enkele voorgaande topspellen:
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!