back arrow

CASINO

Game of the Week: Pirots 3

Laatste update 01-07-2024

5 min leestijd

promotional image

Een nieuwe week is begonnen en er staat een splinternieuwe Game of the Week voor de spelers klaar! Ditmaal zetten wij de Pirots 3 gokkast in de schijnwerpers. Het kansspel werd begin juni 2024 uitgebracht door de bekende spelontwikkelaar ELK Studios. Het vrolijk vormgegeven spel brengt de speler terug in de tijd. Het Wilde Westen staat centraal op de Pirots 3 gokkast!

Groot speelveld op de Pirots 3 gokkast

De Pirots 3 gokkast zal worden gespeeld op een bijzonder groot speelveld. Het gaat om een ruime matrix van 6x7. Dat betekent dat er 42 symbolen op het speelveld landen. Winlijnen zijn niet aanwezig. Het doel is namelijk om zoveel als mogelijk identieke symbolen te draaien. De papegaaien die ook langskomen op de rollen kunnen de winnende symbolen opeten en dat levert een geldprijs op. De symbolen kunnen tot wel 30x de inzet opleveren op de Pirots 3 gokkast!

Win tot wel 10.000x de inzet

Natuurlijk kan je op de Pirots 3 gokkast ook nog hogere prijzen winnen. De maximale uitbetaling staat zelfs op 10.000x de inzet. De hoogste prijzen kan je alleen winnen met behulp van de spannende bonusfeatures. Er moet gedacht worden aan de Feature symbolen, de Coin Game en de Collection Meter.

Collection Meter

De Collection Meter is ten alle tijden beschikbaar op de Pirots 3 gokkast. Simpelweg door opeenvolgende winsten te pakken zal de meter vollopen. De edelstenen en de Wild symbolen kan je verzamelen. Staat de meter vol, dan zal er een extra bonussymbool aan het speelveld worden toegevoegd. Dat kan voor mooie winsten zorgen op de Pirots 3 gokkast van ELK Studios.

Feature symbolen

Er komen allerlei handige feature symbolen voorbij op het speelveld. De feature symbolen bieden de kans om van speciale functies te genieten. De dynamiet symbolen zorgen misschien wel voor een explosieve winst. De peanuts, transform en upgrade symbolen kunnen ook de helpende hand bieden.

Coin Game

De papegaaien en de bandieten kunnen het hele speelveld leegruimen. Dat zou mooi zijn, want dan start de Coin Game. Je speelt enkel nog met munten en die kunnen voor fraaie geldwinsten zorgen op de Pirots 3 gokkast. Het bonusspel stopt wanneer er een schorpioen langskomt of alle vogels zijn gelimiteerd. Dit is nog maar een kleine greep uit de spannende bonusfeatures op de Pirots 3 gokkast. De speler kan eigenlijk alleen tot grote winsten komen met behulp van de features op de online gokkast.

Pirots 3

  • Reels: 6 x 7
  • Manier van winnen: Combinaties
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Nee
  • Jackpot: Nee
  • Max win: 10.000x

Gratis Pirots 3 spelen

Natuurlijk kunnen de liefhebbers ook gratis oefenen op de Pirots 3 gokkast. Klik op ‘proberen’ en speel het kansspel met oefengeld. Je kan altijd nog op een later moment een gokje wagen met een echte inzet en proberen een fraaie prijs te winnen. Dat geldt ook voor andere populaire spellen, zoals de Random Runner, Gates of Olympus, Chambers of Ancients en de Mustang Gold.

Vorige Games of the Week

Iedere week zetten wij één spel in het zonnetje! Bekijk hieronder de voorgaande topspellen:
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!