back arrow

CASINO

Game of the Week: Ze Zeus

Laatste update 10-06-2024

5 min leestijd

promotional image

Een nieuwe week is begonnen en er staat ook weer een splinternieuwe gokkast in de schijnwerpers! De Ze Zeus gokkast van Hacksaw Gaming is namelijk de Game of the Week. Het kansspel werd begin deze maand uitgebracht en kan nu al worden gespeeld bij BetCity. Ontdek hieronder meer over de spannende gokkast met een godenthema!

Hand van Zeus bonusfeature

De hemelgod Zeus speelt de hoofdrol op de gokkast. De oppergod kan voor mooie prijzen zorgen. De Hand van Zeus bonusfeature is daar een goed voorbeeld van. Draait de speler de hand, dan worden alle bronzen, zilveren en gouden munten direct uitgekeerd. De munten hebben waardes van tussen de 0,2x en 500x de inzet. Dat is nog niet alles, want ook het Vat van Rijkdom en de Bliksem van Zeus kunnen voor extra hoge geldwinsten zorgen op de Ze Zeus gokkast. Het Vat van Rijkdom kan de waardes van de munten nog een boost geven, terwijl de Bliksem van Zeus voor extra veel uitbetalingen zorgt.

Free Spins bonusgames

De liefhebbers van bonusgames kunnen op de Ze Zeus gokkast genieten van verschillende bonusspellen. Simpelweg door 3 of meer Free Spins symbolen te draaien worden er al gratis spins toegekend. Naast het reguliere bonusspel staan ook de Ze Zeus Take The Wheel en de Ze Zeus Might Superstar bonusgames voor de spelers klaar. In het laatstgenoemde bonusspel kan je gegarandeerd genieten van de Vat van Rijkdom bonusfeature en de Bliksem van Zeus bonusfeature.

Ze Zeus

  • RTP: 94,23%
  • Reels: 6 x 5
  • Winlijnen: Cluster Pays
  • Manier van winnen: Clusters
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Ja
  • Jackpot: Nee
  • Max win: 10.000x de inzet

Ze Zeus gokkast gratis spelen

Natuurlijk kan de liefhebber van gokkasten gratis meespelen op de Ze Zeus! De online gokkast van Hacksaw Gaming kan je kosteloos uitproberen met oefengeld. Klik op ‘proberen’ en speel gratis mee. Dat geldt trouwens voor alle gokkasten bij BetCity, waaronder ook de Gates of Olympus gokkast en de Sweet Bonanza gokkast. Kosteloos oefenen is ook mogelijk via de BetCity applicatie!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!