back arrow

CASINO

Game of the Week: 3 Lucky Hippos

Laatste update 08-01-2024

5 min leestijd

promotional image

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week staat opnieuw een spel van Games Global in de schijnwerpers: 3 Lucky Hippos.

Hoe werkt de 3 Lucky Hippos gokkast?

Bij de 3 Lucky Hippos gokkast kun je op verschillende manieren winnen. In eerste instantie ben je op zoek naar minstens 3 dezelfde symbolen op 3 reels naast elkaar, startend vanaf de eerste reel, die je op die manier een bepaald bedrag opleveren. Hoe zeldzamer het symbool en/of hoe meer symbolen, hoe hoger de prijs. Daarnaast kun je via de 'Lock 'n Win' feature een bonusgame verdienen waar je jackpots kunt winnen. Deze functie speel je vrij door oranje, gele en/of roze nijlpaardmunten te verzamelen. De functies worden willekeurig geactiveerd.

Hoe werkt de Lock 'n Win feature?

Bij de Lock 'n Win feature probeer je zo veel mogelijk geldprijzen te verzamelen. Alle symbolen, behalve geld, worden verwijderd. Je krijgt 3 gratis spins. De geldsymbolen worden vergrendeld en de rollen beginnen te draaien. Als er een geld- of jackpotsymbool verschijnt, worden de 3 gratis spins teruggezet. Als het 3 spins niet lukt om een geldbedrag of jackpotsymbool te verzamelen, eindigt de feature en worden de verzamelde prijzen opgeteld en geïncasseerd.

3 Lucky Hippos

  • RTP: 94,04%
  • Reels: 5
  • Winlijnen: n.v.t.
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Ja, Lock 'n Win
  • Jackpot: Ja
  • Maximale uitbetaling: 5.000x

Gratis 3 Lucky Hippos spelen

Liefhebbers van gokkasten krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de 3 Lukcy Hippos gokkast van Games Global. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. Je kan altijd later nog met echt geld meespelen op de ‘Game of the Week’. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!