back arrow

CASINO

Big Win: speler wint 50.000x de inzet op de Cygnus 4

Laatste update 11-06-2024

3 min leestijd

promotional image

Er is weer eens een megaprijs gevallen op één van de gokkasten bij BetCity! Een gelukkige speler wist onlangs een droomprijs te winnen van 50.000x de inzet. De geldprijs werd gewonnen op de populaire Cygnus 4 gokkast. Het spel komt uit de collectie van de spelprovider ELK Studios en beschikt over een spannend kosmisch speelthema. Ontdek hieronder hoe de prijs tot stand kwam en hoe de online gokkast werkt!

Big Win in het Free Spins bonusspel

Het spannendste onderdeel op de Cygnus 4 gokkast is het Free Spins bonusspel. De grote geluksvogel wist de bonusgame te activeren en mocht 7 Free Spins in ontvangst nemen. En dat heeft ongekend veel voordelen. Allereerst werd de Multiplier obelisk ook aan het bonusspel toegevoegd en die kan niet worden gereset tijdens de Free Spins. Daardoor kon de speler al snel hoge winstbedragen bijschrijven, aangezien de gewonnen prijzen met een torenhoge vermenigvuldiger werden toegekend. Nog voordat het bonusspel ten einde kwam had de speler het maximale winstbedrag al bereikt.

Groeiend speelveld op de Cygnus 4

De speler start op de Cygnus 4 gokkast met een speelveld van 6x4! Dankzij het winstgevende watervalmechanisme kan je niet alleen hogere prijzen winnen. Het speelveld kan ook groeien tot 6x8. Daarnaast geniet de speler van minstens 4.096 en maximaal 262.144 winstmanieren. De Cygnus 4 gokkast ziet er een beetje chaotisch uit, maar is juist heel simpel.

Vermenigvuldigers

Aan de zijkant van het speelveld staat een vermenigvuldiger obelisk. Die kan je later stijgen door speciale vermenigvuldiger symbolen te draaien. Een extra pluspunt is dat de vermenigvuldiger symbolen kunnen veranderen in Wild symbolen. Niet alleen de winstkans neemt toe, maar ook het prijzengeld krijgt misschien wel een boost.

Level Up symbolen

Het is ook handig om te weten dat de obelisk uit meerdere levels bestaat. Hoe hoger het level, des te aantrekkelijker de vermenigvuldigers. Mocht je het hoogste level bereiken, dan maak je kans op de ultieme hoofdprijs van 50.000x de inzet. En dat die prijs gewonnen kan worden, daar kwam een BetCity speler onlangs eigenhandig achter!

Gratis Cygnus 4 spelen

De liefhebbers kunnen bij BetCity oefenen op alle gokkasten uit het spelassortiment. Dat betekent dat je ook kosteloos kan meespelen op de Cygnus 4 gokkast van ELK Studios. Klik op ‘proberen’ en speel mee met oefengeld. Dat geldt ook voor andere gokkasten, zoals de Multi Wild Player, Fairy Dust en de Mustang Gold. De games zijn trouwens ook beschikbaar op de BetCity app, welke gratis beschikbaar is voor iOS en Android!

Instant Payout bij BetCity

Je kan vanzelfsprekend ook een gokje wagen met echt geld op de Cygnus 4 gokkast! Een bijkomend voordeel is dat je geldwinsten met gemak kan laten uitbetalen. De Instant Payout biedt de mogelijkheid om binnen enkele minuten al de beschikking te hebben over het winstbedrag. Vraag een uitbetaling aan en enkele minuten later staat het bedrag al op de bankrekening!

Andere Big Wins

Er zijn regelmatig spelers die een geweldige prijs winnen op één van de online gokkasten. Bekijk hieronder enkele voorgaande Big Wins: