back arrow

CASINO

Big Win: speler wint €19.201 op de Fire in the Hole 2

Laatste update 06-05-2024

3 min leestijd

promotional image

Kortgeleden is er weer een gigantische prijs gevallen bij BetCity! Een gelukkige speler besloot een gokje te wagen op de Fire in the Hole 2 gokkast en won een bedrag van €19.201. De speler won de prijs met een inzet van slechts €1,00 per spin. Een simpele druk op de knop zorgde voor een bizarre geldwinst op de gokkast van Nolimit City!

Avontuur in de mijnen

De Fire in the Hole 2 gokkast werd in februari 2024 uitgebracht door de spelprovider Nolimit City. Zoals de titel al een beetje doet vermoeden gaat het om een vervolgspel. Drie jaar eerder verscheen de Fire in the Hole gokkast al in het spelaanbod en de spelers kunnen ook een gokje wagen op de Fire in the Hole xBomb gokkast. De speler duikt in een avontuurlijke mijnbouwwereld en moet proberen om de explosief hoge prijzen te vinden. Dat is een speler bij BetCity aardig gelukt. De geluksvogel won 19.201x de inzet op de Fire in the Hole 2 gokkast!

Megaprijs dankzij de bonusfeatures

De gelukkige speler won de droomprijs dankzij de bonusfeatures op de Fire in the Hole 2 gokkast. De xBomb Wild symbolen zorgde ervoor dat er een kettingreactie aan winnende combinaties ontstond. De Wild symbolen vervangen niet alleen andere symbolen, maar kunnen ook exploderen en een vermenigvuldiger opleveren. Daarnaast profiteerde de speler van de Wild Mining Feature en de xSplit symbolen. Na vier opeenvolgende winsten verscheen er een geldbedrag van €19.201 op het saldo van de winnaar.

Fire in the Hole 2 gratis spelen

De spelers die de Fire in the Hole 2 gokkast willen uitproberen kunnen altijd gratis oefenen. Klik op ‘proberen’ en oefen het kansspel met oefengeld. Er kan op een later moment altijd nog met echt geld worden meegespeeld op de Fire in the Hole 2 gokkast. Dat geldt natuurlijk ook voor alle andere online gokkasten bij BetCity, zoals de Book of Dead, Wolf Gold en de Big Bass Bonanza!