back arrow

CASINO

Big Win: speler wint €6.000 op de Candy Jar Clusters

Laatste update 27-05-2024

3 min leestijd

promotional image

Het is weer raak! Een speler bij BetCity won een prachtige geldprijs op de Candy Jar Clusters. De geluksvogel speelde op de populaire gokkast met een inzet van slechts €0,60 per spin en won de torenhoge prijs van 10.000x de inzet. Het geldbedrag werd bij elkaar gespeeld tijdens het Free Spins bonusspel op de Candy Jar Clusters gokkast. Bekijk hieronder hoe de prijs werd gewonnen en ontdek meer over de spannende online gokkast:

Populaire online gokkast van Pragmatic Play

De Candy Jar Clusters gokkast werd eind 2023 uitgebracht door de spelprovider Pragmatic Play. Het spel beschikt over een groot speelveld van 7 rollen en 7 rijen. Allerlei mierzoete snoepjes en fruitsymbolen passeren op de speelrollen. Winlijnen zijn niet aanwezig, want het draait allemaal om de clusters. Een winnende cluster bestaat uit minstens 6 identieke symbolen, die overal op het speelveld mogen verschijnen. De maximale prijs bedraagt 10.000x de inzet, oftewel de prijs die de BetCity speler onlangs in ontvangst mocht nemen! Een groot voordeel is dat je prijzen kan winnen met behulp van de bonusfeatures. Enkele features die langskomen zijn de Tumble feature, Wild symbolen en de random vermenigvuldigers. De maximale vermenigvuldiger bedraagt zelfs 100x!

Megawinst tijdens de Free Spins

De speler wist de willekeurige Free Spins vrij te spelen op de Candy Jar Clusters gokkast. Er werden 10 Free Spins toegekend. Gedurende het bonusspel maakt een speler kans op één van de jackpotprijzen. De gelukkige speler won maar liefst 6x de Mini Jackpot. Het ging echter wel om kleine prijzen van €6,00 en €30,00. De 9e Free Spin leverde een megawinst op. De speler won de Grand Jackpot en mocht direct een bedrag van €5.965,98 bijschrijven. Na de Grand Jackpot winst was de maximale winst van 10.000x al bereikt. De speler mocht niet meer verder spelen, maar wel €6.000 in ontvangst nemen op de Candy Jar Clusters gokkast!

Gratis Candy Jar Clusters spelen

De Candy Jar Clusters is één van de vrolijkste en kleurrijkste spellen aller tijden. Natuurlijk kan je het kansspel altijd eerst gratis spelen met oefengeld. Klik op ‘proberen’ en speel risicovrij mee. Er kan ook met echt geld worden gespeeld op de populaire online gokkast. De Candy Jar Clusters gokkast is ook terug te vinden op de BetCity app!

Andere Big Wins

Er zijn regelmatig spelers die een geweldige prijs winnen op één van de online gokkasten. Bekijk hieronder enkele voorgaande Big Wins: